Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα ο Άγιαξ Ασπροκκλησιάς

0 599

Δεν κατεβαίνει στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ο Άγιαξ Ασπροκκλησιάς παρά την καλή θέληση που υπήρξε στις αρχές του μήνα από τους ανθρώπους που θα σχολούνταν.

Νέο Δημοσίευμα στο blog τη ομάδας ανακοινώνει το δυσάρεστο νέο το οποίο αναφέρει επίσημα πως η ομάδα δεν θα κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής…

Το δημοσίευμα ως έχει:

Δυσάρεστα ήταν τα νέα που βγήκαν από την χθεσινή συνάντηση της διοίκησης με τους παίχτες και τους φίλους του ΑΓΙΑΞ στην Ασπροκκλησιά αφού μετά από συζητήσεις και προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή έτσι ώστε η ομάδα να κατέβει στο πρωτάθλημα. Ο λόγος ήταν κυρίως οικονομικός αφού ο καθιερωμένος χορός του Αυγούστου φέτος δεν θα μπορούσε να γίνει λόγω του κορονοϊού, ένας χορός που ήταν ο βασικός “χρηματοδότης” όλα τα χρόνια για την ομάδα.. Από εκεί και πέρα, δυσκολία μεγάλη θα προέκυπτε και για την συμπλήρωση του φετινού ρόστερ αφού παιδιά του χωριού που είχαν την δυνατότητα να βοηθήσουν, για διαφόρους λόγους δεν θα αγωνιζόταν φέτος.

Όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση στους παίχτες που ανήκουν ακόμη στο ρόστερ του ΑΓΙΑΞ, μπορούν από σήμερα να ζητήσουν την ελευθέρας τους και να βρουν νέα ομάδα.

ajax-asprokklisias.blogspot.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr