Δελτίο Τύπου της Ν.Ε του Πασόκ Τρικάλων

Μαρτυρίες, video και διάφορες δηλώσεις αποδεικνύουν πως η σχέση της ΧΑ με τη ΝΔ υφίσταται

0 102

Μαρτυρίες, video και διάφορες δηλώσεις αποδεικνύουν πως η σχέση της ΧΑ με τη ΝΔ υφίσταται

Μαρτυρίες, video και διάφορες δηλώσεις αποδεικνύουν πως η σχέση της ΧΑ με τη ΝΔ υφίσταται και οι ευθύνες της για την εμφάνιση και εδραίωση του ναζιστικού κόμματος στην πολιτική σκηνή είναι τεράστιες. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει ούτε μία συγνώμη από επίσημα χείλη. Από την άλλη θεωρούμε ότι μεγάλες ευθύνες φέρει και ο ΣΥΡΙΖΑ, που με την αντιμνημονιακή του ρητορική τροφοδότησε ακραίες αντιλήψεις και πρακτικές. Και θεωρούμε ότι είναι ανεύθυνη και επικίνδυνη η υιοθέτηση ”α λα καρτ” θέσεων ατόμων που κατηγορούνται για εγκληματικές συμπεριφορές και πράξεις (πράγμα που είδαμε να συμβαίνει στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής).

Οι θεσμοί έχουν ανάγκη θωράκισης και προστασίας. Γιατί ο πατριωτισμός δεν έχει σχέση με τον εθνικολαϊκισμό, αλλά με την αγάπη για την πατρίδα και σε πλήρη πάντα συνάρτηση και ταύτιση με τη Δημοκρατία. Είναι πλέον σαφές πως υπάρχει επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση του προοδευτικού πόλου.

Εδώ ακριβώς είναι το σημείο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο η Κεντροαριστερά, που θα μιλήσει πειστικά στον απλό πολίτη για τη χώρα και την Ευρώπη.

Το ΠΑΣΟΚ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη στο χώρο, είναι ώρα να αναδείξει τα κινηματικά και παραταξιακά χαρακτηριστικά του, για να ξαναγίνει η πλειοψηφική δύναμη της προόδου, της ασφάλειας και των μεταρρυθμίσεων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.