Δελτίο Τύπου για εκδοθείσα δικαστική απόφαση

0 534

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, λόγω κυρίως της πανδημίας, εκδόθηκε ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, σύμφωνα με την οποία απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία η εκπαιδευτικός Ζ.Μπ. με την ιδιότητα της Διευθύντριας του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, σχετικά με όσα είχαν μεσολαβήσει και επακολουθήσει στις 17/11/2017, κατά την επετειακή εκδήλωση του σχολείου της για τη φοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Το Δικαστήριο έκρινε ότι στην αναφορά της Διευθύντριας για όσα είχαν προηγηθεί σε αυτή την εκδήλωση, προς τον τότε Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Μπουλούμπαση, δεν εμπεριέχονταν κανένα πραγματικό ή νομικό δεδομένο που να στοιχειοθετεί τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, για τα οποία την είχε καταμηνύσει ο συνάδελφος της στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα και επίσης εκπαιδευτικός Γ.Π.

Επειδή λοιπόν πλησιάζουν οι ημέρες της επετείου της φοιτητικής εξέγερσης, που μάλιστα φέτος συμπληρώνει μισό αιώνα στην ιστορική μνήμη του λαού μας, καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε ότι η ιστορία του καθενός είναι γνωστή στην μικρή κοινωνία των Τρικάλων.

Όλοι γνωριζόμαστε και όλοι κρινόμαστε για τις συμπεριφορές μας και όσοι έχουν το θάρρος της ελεύθερης και δίκαιης έκφρασης, στο τέλος δικαιώνονται και περπατούν με ψηλά το κεφάλι.  

 

 Τρίκαλα 5 Νοεμβρίου 2023

 Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος και νομικός συμπαραστάτης 

της πρώην Διευθύντριας του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων Ζ.Μπ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr