Δελτίο Τύπου – Αποχώρησε η παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Μετεώρων

0 1.029

Με αίσθημα σεβασμού απέναντι στους δημότες και στις αγωνίες τους για το μέλλον της πόλης και των χωριών μας η παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» με επικεφαλής τον κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο αποχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων, καταγγέλλοντας ως απαράδεκτη και αλαζονική τη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου κ. Θοδωρή Αλέκου.

Ο κ. Λ. Αβραμόπουλος και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης έθεσαν ερωτήματα για μείζονος σημασίας θέματα όπως την εγκατάλειψη του «πάρκου Σινάνη»-το οποίο έχει μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδότοπο-τη διακοπή του έργου των ομβρίων υδάτων στο νέο σχέδιο πόλεως (σ.σ. είχε προωθηθεί επί δημαρχίας Σινάνη), την εγκατάλειψη του γηπέδου στο Καστράκι (σ.σ. έργο επίσης της «Δύναμης Ευθύνης», αλλά και για το γιατί τηρούνται δυο μέτρα και δυο σταθμά για την είσπραξη «τελών τραπεζοκαθισμάτων» από τους επαγγελματίες της πόλης και τι συμφωνία έχει γίνει με την κατασκευάστρια εταιρεία για τη λήψη αδρανών υλικών (σ.σ. περιμένουμε απάντηση από τον περασμένο Δεκέμβριο).

Ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Αλέκος επέλεξε όχι μόνο να μην απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις μας, αλλά με ύφος άκρως αλαζονικό να απευθυνθεί σε έμπειρους συμβούλους της παράταξής μας, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να αφαιρεί το λόγο, πέραν κάθε δεοντολογίας και κανονισμού.

Στον κατήφορό του δεν θα τον ακολουθήσουμε. Τον καλούμε δημόσια να απαντήσει στα θέματα που θέσαμε, αφού δεν σέβεται πια ούτε το ανώτερο όργανο του Δήμου μας, το Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων.

Βεβαιώνουμε τους συνδημότες μας ότι εμείς είμαστε εδώ για να προασπίσουμε τα έργα που με κόπο προωθήσαμε την 5ετία 2014-2019 και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας γυρίσει αιώνες πίσω.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.