Δελτίο κίνησης του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 θα χοροστατήσει

0 31

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 θα χοροστατήσει

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ι. Μητρ. Ναό Αγ. Νησσαρίωνος Καλαμπάκας.
Το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 θα λειτουργήσει και θα τελέσει Μνημόσυνον του μακαριστού Πρωτ/ρου Μιχαήλ Κοσβύρα στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Αγναντιάς .
Την Κυριακή 6 του μηνός, Ε΄ Νηστειών θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Σαρακίνας. Το απόγευμα και ώρα 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον Στ΄ και τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ι. Ναό Αγ. Κων/νου & Ελένης Καλαμπάκας.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΑΣ

Ιεροκήρυκες της Ι. Μητροπόλεώς μας την Κυριακή θα λειτουργήσουν και ομιλήσουν ως εξής:
Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής στην Ι. Μονή Αγίας Τριάδος. Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Νήφων Καψάλης στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου. Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης στην Ι. Μονή Σιαμάδων καί το απόγευμα κατά τον Στ΄ και τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ι. Ναό Αγ. Κων/νου & Ελένης Καλαμπάκας.Ο Αρχιμ. Βαρλαάμ Νιαβής στην Ι. Μονή Βαρλαάμ.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ

Κατά την έναρξη της Αγίας & Μεγάλης Τεσσαρακοστής τελούνται εις όλους στους Ενοριακούς Ι. Ναούς η Ακολουθία του Μεγ. Αποδείπνου, αντι Εσπερινού, και η Προηγιασμένη Θεια Λειτουργία ανάλογα με το πρόγραμμα του κάθε Ι. Ναού, είτε Εσπερινή είτε Πρωϊνή.
Επίσης κάθε Παρασκευή απόγευμα τελούνται οι Χαιρετισμοί στην Υπεραγία Θεοτόκο.
Τις πέντε Κυριακές της περιόδου γίνεται ο Κατανυκτικός Εσπερινός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.