Δείπνο στους αθλητικογράφους του νομού από τον Α.Ο Τρίκαλα

Στα πλαίσια των καλύτερων σχέσεων αλλά και γνωριμίας με τους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ των Τρικάλων και της Καλαμπάκας,

0 127

Στα πλαίσια των καλύτερων σχέσεων αλλά και γνωριμίας με τους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ των Τρικάλων και της Καλαμπάκας,

Στα πλαίσια των καλύτερων σχέσεων αλλά και γνωριμίας με τους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ των Τρικάλων και της Καλαμπάκας, ο πρόεδρος του Α.Ο.Τρίκαλα κ. Γιώργος Φίκας και η διοίκηση παρέθεσαν δείπνο το βράδυ της Παρασκευής στα «Μεζεδοκαμώματα».

Οι δημοσιογράφοι –Αθλητικογράφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώ παραβρέθηκαν ακόμη ο κ. Χάρης Κουτσούρης, τα μέλη της διοίκησης της ομάδας και το προπονητικό τιμ του συλλόγου.

Ήταν μια όμορφη βραδιά όπου δόθηκε η ευκαιρία να γίνει κουβέντα για το νέο ξεκίνημα του Α.Ο.Τρίκαλα , για την προσπάθεια η οποία καταβάλλεται έτσι ώστε η ομάδα να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα αλλά και στα πλαίσια της βαρύτητας του ονόματος που κουβαλά και άπαντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για αυτό που έχει καταφέρει να κάνει η ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο πρόεδρος του ΑΟΤ ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης για την στήριξη και την προβολή της ομάδας και επισήμανε ότι ο Α.Ο.Τρίκαλα είναι υπόθεση όλων για να ξαναφτάσει ψηλά.

Κύριος στόχος τόνισε ότι είναι η διαφύλαξη του ερασιτέχνη ο οποίος ότι και να γίνει στο μέλλον θα πρέπει να βρίσκεται πάντα σε χέρια Τρικαλινών.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

aot gevma 1aot gevma 2aot gevma 3aot gevma 4aot gevma 6aot gevma 7aot gevma 8

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.