Δείγμα σεβασμού στον Κώστα Φαμίση

0 1.313

Σε ιδιαίτερα χαρούμενο αλλά και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η  ορκωμοσία των αποφοίτων του ΤΕΦΑΑ-ΣΕΦΑΑ Τρικάλων στο αμφιθέατρο της σχολής.

Η ορκωμοσία των 80 προπτυχιακών,  μεταπτυχιακών  και  διδακτορικών  φοιτητών των  δύο  Σχολών  της   Φυσικής  Αγωγής και  Διαιτολογίας –  Διατροφολογίας,  του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είχε ως είθισται το δικό  του  χρώμα με την χαρά όλων ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους αλλά και των συγγενών που ήταν παρόντες.

Στην τελετή βάσει πρωτοκόλλου ο πρόεδρος  κ. Νικόλαος Διγγελίδης απένειμε  τιμητική  πλακέτα  Αριστείας    στην  κ. Αλίς  Μανσούρ , φοιτήτρια  του ΤΕΦΑΑ,  πρωταθλήτρια  της Κολύμβησης, πτυχιούχο μεταπτυχιακού  τίτλου  και υποψήφια   επίσης Διδακτορικού  τίτλου   ενώπιον και των παρισταμένων συναδέλφων-καθηγητών.

-Ωστόσο η κίνηση που κατέπληξε άπαντες ήταν όταν η Αλίς Μανσούρ,  αντικρίζοντας  τον Κώστα Φαμίση έσπευσε με θέρμη και ιδιαίτερη χαρά να του σφίξει το χέρι αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό αυτού τον καλό πανεπιστημιακό  δάσκαλο  και  τον  ανιδιοτελή άνθρωπο…

Σημάδι  ότι  οι  αξίες  δεν  λησμονούνται…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.