Δασαρχείο Καλαμπάκας – Προσλήψεις εποχικού προσωπικού

Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού θα προχωρήσει στις επόμενες εβδομάδες το Δασαρχείο Καλαμπάκας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, τόσο στο εργοστάσιο Ξυλείας όσο και στο Δασαρχείο.

0 165

Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού θα προχωρήσει στις επόμενες εβδομάδες το Δασαρχείο Καλαμπάκας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, τόσο στο εργοστάσιο Ξυλείας όσο και στο Δασαρχείο. Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού θα προχωρήσει στις επόμενες εβδομάδες το Δασαρχείο Καλαμπάκας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, τόσο στο εργοστάσιο Ξυλείας όσο και στο Δασαρχείο.
Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το Δασαρχείο, πρόκειται να προσληφθούν 21 εποχικοί υπάλληλοι διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα εργαστούν με οκτάμηνες συμβάσεις σε πολλά πόστα της υπηρεσίας. Τις επόμενες ημέρες τα σχετικά έγγραφα θα διαβιβαστούν στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού ( Α.Σ.Ε.Π.), το οποίο αναμένεται και τυπικά να εγκρίνει τις προσλήψεις.
Κατόπιν, το δασαρχείο Καλαμπάκας, θα δημοσιεύσει την προκήρυξη και σταδιακά θ’ αρχίσουν να κατατίθενται οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων. Οι νεοπροσληφθέντες υπολογίζεται πως θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους στα μέσα Σεπτεμβρίου, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την πρόσληψή τους.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε να κατακτήσετε μια θέση στο Δασαρχείο (όπως προαναφέραμε βεβαίως, όχι μόνιμη) δεν έχετε παρά να σπεύσετε και να καταθέσετε τα χαρτιά σας. Μεροκάματο μια φορά, θα βγει.

πηγή: Τρικαλινά νέα – Φωτεινή Παπανικολάου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.