Χρήστος Ζώρος: Ένα πρόσωπο αναγκαίο για τον Δήμο Μετεώρων και την κοινωνία από τον συνδυασμο “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ”

0 343

Είναι κάποιοι άνθρωποι από την φύση τους προικισμένοι με τάλαντα και αξίες  που εκφράζονται με διάφορους τρόπους  στην πορεία της ζωής τους . Ο Χρήστος Ζώρος είναι μια τέτοια ακριβώς προσωπικότητα . Παρά το νεαρόν της ηλικίας  του σκέπτεται , εκφράζεται και ενεργεί με μια απίστευτη ωριμότητα και έναν απίστευτο πλούτο σκέψης και προτάσεων που πραγματικά εκπλήσσει.

Επιστήμων με σπουδές στην Ελληνική φιλολογία , με ξένες γλώσσες , με εμπειρία ζωής παρά τον νεαρόν , όπως είπαμε , της ηλικίας του , έχει να προσφέρει πολλά στην γενέθλιο τόπο του. Σε μια εποχή που η πολιτική δεν είναι στα πάνω της ο Χρήστος Ζώρος έρχεται ακριβώς να κοσμήσει την πολιτική με το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει και υπηρετεί με την έννοια της προσφοράς πάντα . Κάλλιστα μπορούμε να πούμε πως η ενασχόλησή του την εξαγνίζει και την καταξιώνει ως διαδικασία καθώς  τίθεται στην υπηρεσία του συλλογικού γίγνεσθαι και της κοινωνικής προόδου .

Γνώστης του χωροχρόνου και των ευρύτερων εξελίξεων της εποχής ξέρει πολύ καλά ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το πρώτο κύτταρο της Δημοκρατίας και του συλλογικού εκφράζεσθαι  που κράτησε όρθιο τον Ελληνισμό κατά την ιστορική του εξέλιξη . Ξέρει ότι των Ελλήνων οι Κοινότητες , μαζί με την Εκκλησία , την γλώσσα και την πίστη ,ήταν τα στοιχεία που διαμόρφωσαν  την πορεία στο διάβα της ιστορίας  κρατώντας αναλλοίωτη την εθνική του συνείδηση . Και ξέρει επίσης πολύ καλά τον νέο ρόλο που μπορεί να παίξει η πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση στην αναγέννηση της υπαίθρου , στην τοπική ανάπτυξη , στην πρόοδο και ευημερία  γενικότερα  ενός τόπου .

Γι΄ αυτά και για πολλά άλλα ακόμη ο Χρήστος Ζώρος αισθάνθηκε ότι είναι η ώρα να βγει μπροστά αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες προκειμένου , μαζί με άλλους , να δώσει στον τόπο μας χείρα βοηθείας για το μεγάλο άλμα προς τα μπρός που έχει ανάγκη να κάνει όσο και αν οι καιροί είναι χαλεποί .

Αναμφίβολα ο Χρήστος Ζώρος είναι ακόμα ένα πρόσωπο που κοσμεί το ψηφοδέλτιο  του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” και ένα πρόσωπο αναγκαίο για τον Δήμο και την κοινωνία στην νέα Δημοτική Περίοδο που ξεκινάει .

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr