Χρήστος Σινάνης: Δελτίο Τύπου για το αρδευτικό έργο στην Βασιλική – Τα έργα μας μιλούν για εμάς

1 672

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η δημοπράτηση του αρδευτικού δικτύου στην περιοχή “Αμπέλια” της Τοπικής Κοινότητας Βασιλικής.

Πρόκειται ένα έργο που “έτρεξε” η Δημοτική Αρχή του Χρήστου Σινάνη και το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα εξασφαλίσει την άρδευση περίπου 600 στρεμμάτων της περιοχής, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και στην στήριξη του εισοδήματος των αγροτών.

Για την ωρίμανση του φακέλου υποβολης, η Δημοτική Αρχή Σινάνη παρέλαβε τη μελέτη που συντάχθηκε από τον Καποδιστριακό Δήμο Βασιλικής επί δημαρχίας του κ. Βάιου Ζιάκα, την επικαιροποίησε και προέβη στη σύνταξη επιπλέον απαιτούμενων, επί ποινή αποκλεισμού από το πρόγραμμα, μελετών, όπως η Στατικη μελέτη, η Γεωργοτεχνικη-Γεωργοοικονομικη Μελέτη, η Μελέτη οικονομικής σκοπιμότητας, η Μελέτη δυνητικής εξοικονόμησης ύδατος, καθώς και στη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης του έργου.

Τον Μάρτιο του 2019 υποβλήθηκε από το Δήμο Μετεώρων η αίτηση χρηματοδότησης για το εν λόγω έργο, στη δράση 4.3.1 της Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον Φεβρουάριο του 2020 ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των υποβληθουσων προτάσεων από την Διαχειριστική Αρχή. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το έργο των Αμπελιων Βασιλικής έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των 22 ενταγμένων, στο πρόγραμμα, έργων.

Και αυτό το σημαντικό έργο για την περιοχή μας επιτεύχθηκε χάρη στη συνέπεια της Δημοτικής Αρχής Σινάνη και θα παραδοθεί στους δημότες μας μέσα στα επόμενα χρόνια. Τα έργα μας μιλούν για εμάς και φυσικά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τα καπηλεύεται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Μαύρη Τουλίπα λέει

    ΄Όλα έχουν μια συνέχεια, το αποτέλεσμα μετράει για τα καπελώματα τι να πω να πω δεν είμαι καπελατζού. Εσείς κάτι παραπάνω θα γνωρίζετε μιας και επί θητείας ακόμη και δεσπότη “εκλέξατε”!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.