Χρήστος Κτενάς – Μία από τα ίδια…

0 672

Σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου σε πρωινές εκπομπές ραδιοφωνικών σταθμών ο Κος Θεοχάρης για ακόμη μια φορά όπως πάντα, μίλησε υποτιμητικά και άφησε υπονοούμενα σε συκωφαντικό σημείο για εμένα προσωπικά και τη ΣΤΕΓΗ,αναφέρθηκε για παράνομες στειρώσεις και χώρους και αρκετά άλλα ερχόμενος σε αντίθεση όμως με τα δικά του λεγόμενα.

Ένα λοιπον που παραδέχθηκε ήταν ότι η Δημοτική Αρχή έχει σύμβαση με τη ΣΤΕΓΗ και ως θα γνωρίζει,απο αυτη απορρέουν υποχρεώσεις τις οποίες επωμίσθηκα εγώ και η ΣΤΕΓΗ ενώ αναλογούσαν στο Δήμο και θα τις κάλυπτε εν καιρό βασει υποσχέσεων.

Όπως εχω γραψει και παλαιότερα δυστυχώς καταντήσαμε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για τη Δημοτική Αρχή.

Ως Αντιδήμαρχος λοιπόν που δεν θεωρεί τον εαυτό του υποχρεωμένο να ενημερώσει τον ΚΤΕΝΑ καθ ότι όπως είπε δεν είναι Πρωθυπουργός θα έπρεπε να γνωρίζει ότι πρεπει να ενημερώνει ένα συνεργάτη ο οποίος μάλιστα είναι και νόμιμος εκπρόσωπος ενός συνεργαζόμενου Συλλόγου με το Δήμο.

Δηλαδή τον πρόεδρο της ΣΤΕΓΗΣ

Αλήθεια,το ΑΦΜ της ΣΤΕΓΗΣ δε το “βρήκε” ακόμη και γι αυτό το παρέλειψε απο το έγγραφο της θυροκόλλησης?

Για να λήξει μία σύμβαση ο Δήμος θα έπρεπε να την έχει προσβάλει με κάποιο βάσιμο λόγο.

Όποιος διαβάσει τη σύμβαση και ειδικά.στο κομάτι ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ – ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ θα καταλαβει ότι δεν εχει καλύψει ότι προέβλεπόταν απ τη μεριά του ο Δήμος.

Βολεύει όμως ακόμη και σήμερα διότι όσο ασχολείται ο Κτενάς και η ΣΤΕΓΗ κερδίζει όλος ο Δήμος Μετεώρων,σε αντίθεση με αυτούς που τον ζημιώνουν.

Ένα παραδειγμα…..για 18 σκυλιά στα σφαγεία απασχολούσαν αυτοκίνητο, δύο υπαλλήλους,την αυτοκινούμενη σκούπα,υδροφόρα για πλύσιμο μετά όποιας καταγγελίας,κτηνίατρο,φάρμακα,αλόγιστη σπατάλη ζωοτροφών, ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ χωρίς μαγειριό, ταίστρες (τις οποίες που πήγαν δε γνωρίζει κανείς), ενα μεγαλο ποσό επίσης για υλικά περίφραξης που ποτέ δεν έγινε, μίσθωση “Πανσιόν” για 14 εκλεκτά σκυλιά…και αλλα πολλά.

Το ίδιο λοιπον το διάστημα απο 1/9/2019, στη Στεγη με 155 μετρημένα σκυλιά δώσανε ΜΟΝΟ μειωμένη σύττιση ασχέτως τα παραστατικά και τα φουσκωμένα δελτία παραγγελιών που υπογράφανε μόνοι οι της ΝΥΝ Δημοτικής Αρχής(Αιρετοί και υπάλληλοι).

Αριθμητικές πράξεις γνωρίζουν και αφού έχουν και τα νόμιμα παραστατικά ας αποδείξουν το αντίθετο.

Γιατί το καθυστερούν?

Μετά λοιπόν και το σημερινό “πρωινό” δείχνωντας τη πυγμή της η Δημοτική Αρχή απέστειλε ως ελεημοσύνη 10 σάκους σκυλοτροφής αντί των 18 της ήδη περιορισμένης σύττισης χωρις να τις παραλάβει κάποιος.

Απευθύνθηκα στο Δήμο τηλεφωνικά και την αρμόδια Προισταμένη χωρίς να λάβω καποια εξήγηση,απαντώντας με ότι θα το διαβιβάσει στον Κο Θεοχάρη.

Της ζήτησα λοιπον να διαβιβάσει για ακόμη μια φορα, ότι καμία σύμβαση δε προβλέπει να είμαι άμισθος υπάλληλος εκτως όλων των άλλων και για τη σύττιση και θα πρέπει να μεριμνήσουν άμεσα οι ίδιοι γι αυτό και να μ ενημερώσουν ώστε να παρεβρίσκομαι στο χώρο.

Εννοείτε ότι κωφεύουν όπως και στο παρελθόν και δεν ιδρώνει τ αυτί κανενός.
Τα σκυλιά απο πλευράς Δήμου έμειναν νηστικά ακόμη μια φορά.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν επικοινώνησε κανείς του Δήμου μαζί μου ούτε και με κάποιο αλλο μέλος του Δ.Σ. της ΣΤΕΓΗΣ.

Σε κάθε περίπτωση τα ζώα πάντα τη πληρώνουν.
Η ΣΤΕΓΗ και ο Κτενάς δεν είναι όμοιοι κάποιων.
Δεν τ αφήνουμε στο έλεος και όποιας τύχης.

Μάλλον αυτή είναι η διαφορά των ευαισθησιών μας μαζί τους και τη καταχράζονται.

Οσοι αναρωτιέστε πως τα καταφέρνει ο Κτενας μη χάνετε το χρόνο σας άσκοπα,αλλά ελατε μια μέρα μαζί μου στ αδέσποτα.

Έτσι θα πάψω κι εγώ ν αναρωτιέμαι για εσάς.

Δεν θα πάψω όμως να γράφω τα κακώς γενόμενα.

ΚΤΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Υ.Γ.
Εχω μια απορία και θα ήθελα να τεθεί ως ερώτημα.

Η Ενημέρωση μέσω των Μ.Μ.Ε απο το Δήμο για τη μεταφορά των αδέσποτων, ήταν προς τους πολίτες ώστε να βγουν στα μπαλκόνια να τους χειροκροτούν καθώς θα περνάνε με τα σκυλιά?

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr