Χρήστος Κτενάς: Εξ αρχής τη συνεργασία και διάθεσή μας για προσφορά ο Δήμος δεν την αγκάλιασε

0 556

Με τη πάροδο των χρόνων και των ημερων αυτων ειδικά επιβάλλεται πλέον να ενημερώσουμε όλους τους εθελοντές,φιλόζωους, υπηρεσίες και γενικά άπαντες συνοπτικά ότι:

Μετα την επιθυμία εκδήλωσης Φιλοζωικού Συλλογου στο Δήμο μας και αφου σε ευλογο χρονικό διάστημα τέθηκε σε δημόσια διαβουλευση,με Γ.Μ.1492/2013 δημιουργήθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Καλαμπάκας με την επωνυμία”Η ΣΤΕΓΗ” και με τα αρχικά ΦΙ.ΣΥ.Κ στο καταστατικό και τη σφραγίδα μας.

Στα έγγραφά μας,όποια αλληλογραφία,δημοσιεύσεις και γενικα παντού έχουμε όλα τα στοιχεία και πληροφορίες εμφανή για εξακρίβωση ή πληροφόρηση από και σε οποιον έρχεται σε επαφή μαζί μας.

Μία των ιδεών μας στη διακύρηξη ήταν για βοήθεια πρός ολα τα έμβια οντα συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου και φυσικα οπου ειναι δυνατόν.

Στα 7 χρόνια σχεδον τώρα δεν αποκρύψαμε αλλα ούτε δημοσιεύσαμε ψευδή περιστατικά και προστρέξαμε σχεδόν παντου οπως κακοποιήσεις,δηλητηριάσεις, σίττιση,περισυλλογή μεταφορά σε κτηνιάτρους κ.λ.π. με οτι αυτο συμπεριλαμβάνει.(χρονο,χρημα μεσον υλικά..κ.α.)
Παρειχαμε περιθαλψη σε τετραψήφιο αριθμο κυριως αδεσποτων και συνεχίζουμε.

Δεν αποκλείσαμε σε κανέναν την επικοινωνία μαζί μας.

Δε κάναμε όποιου είδους”μπουλινγκ” σε κανέναν λογω θρησκευτικών, πολιτικών πεποιθήσεων ή επαγγελμάτων πιθανά αντίθετα της Φιλοζωίας ούτε έχουμε κατηγοριοποιήσει τους συνανθρώπους μας σε κρεατοφάγους & χορτοφάγους.

Η μονη υποστηριξη κυριως ηταν μεσω των Μ.Μ.Ε και αρκετών “αόρατων” χορηγών τους οποιους ολους σας ευχαριστούμε.

Προσφέραμε στο Δήμο Μετεωρων ( πρώην Καλαμπάκας ) τους πολίτες αυτού και οχι μονο, απεριόριστες υπηρεσίες ανιδιοτελώς.

Εξ αρχής τη συνεργασία και διάθεσή μας για προσφορά ο Δήμος δεν την αγκάλιασε ως όφειλε με αποτέλεσμα πλέον να λέμε κάθε πέρυσι καλύτερα,κάθε φετος και χειρότερα.

Παρ ολα αυτά και άλλα πολλά ,δε σταματήσαμε ούτε τωρα αφου μπορούμε λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα.

Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ειναι απλά μια δικαιολογία και όχι εμπόδιο για συνεννόηση και συνεργασία.

Δυστυχώς όμως συμβαίνουν και αυτά.

Ευελπιστούμε κάποια στιγμή όλοι στην μελλοντική ομονόηση.

Ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Η ΣΤΕΓΗ

Κτενας Χρήστος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.