Χρήστος Γακόπουλος: Υπόσχομαι πως και αυτή τη φορά θα τιμήσω την σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού που έχουμε δομήσει

0 115

Την ψήφο του Τρικαλινού λαού ζητά για να συνεχίσει το πετυχημένο του έργο ο Χρήστος Γακόπουλος και τη νέα πενταετία.

Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε Τρικάλων με τον Κώστα Αγοραστό, κ. Χρήστος Γακόπουλος είναι εδώ, δίπλα στον κάθε κάτοικο του Νομού Τρικάλων από το 2010 με αρκετά ενεργή παρουσία ως περιφερειακός Σύμβουλος και ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης που έχει διατελέσει.

Η ενασχόληση του με τα κοινά που ξεκίνησε από τον πρώην Δήμο Κόζιακα ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και στην συνέχεια ως Περιφερειακός Σύμβουλος αλλά και ως πολίτης εργαζόμενος μέσα στο κοινωνικό σύνολο, είναι γνώστης των προβλημάτων του νομού και στέλνει το μήνυμά του, δηλώνοντας:

Προσωπικά, από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με την τοπική αυτοδιοίκηση έκανα τα πάντα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο πρόσωπό μου οι Τρικαλινοί.

Στην μέχρι τώρα ενασχόλησή μου με τα κοινά συνήθιζα να λέω λίγα και να κάνω περισσότερα.

Αυτό υπόσχομαι να κάνω και τώρα.

Κοιτάζοντας σας όλους στα μάτια ζητώ και πάλι την ψήφο σας. Υπόσχομαι πως και αυτή τη φορά θα τιμήσω την σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού που έχουμε δομήσει.

Η νέα πενταετία πρέπει να είναι μια κρίσιμη περίοδος αναδημιουργίας και περαιτέρω ανάπτυξης του τόπου μας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr