Χρήστος Αυγέρος: Η κατηγορία χάθηκε στις λεπτομέρειες

0 226

Ο Χρήστος Αυγέρος ανέλαβε με τον Γιώργο Ράτζα μια δύσκολη αποστολή με τα Μετέωρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εν μέσω λοκ-ντάουν και χωρίς βαθμούς στο πρωτάθλημα ύστερα από 4 αγωνιστικές.

Τα Μετέωρα τελικά τερμάτισαν στην 13η θέση της βαθμολογίας και πλέον έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για παραμονή στο συνδυασμό της αναδιάρθρωσης στις παραπάνω κατηγορίες, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση ύστερα από 3 χρόνια θα επιστρέψουν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Χρήστος Αυγέρος στηΝ αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportskalampaka αναφέρεται στην πορεία της ομάδας, αλλά και για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε:

Ανέλαβες (μαζί με τον Γιώργο Ράτζα) μια δύσκολη αποστολή δεδομένου η ομάδα των Μετεώρων ήταν χωρίς βαθμό ύστερα από 4 αγωνιστικές, ενώ είχε στηθεί από άλλον προπονητή το καλοκαίρι. Πως το σχολιάζεις αυτό;

– Κατ’ αρχήν ήταν μια απόφαση καρδιάς όταν ήρθε η πρόταση από την διοίκηση κι ότι έρχεται από αυτήν την ομάδα δεν μπορείς να πεις όχι. Ξέραμε τις δυσκολίες, υπήρχε το ντεζαβαντάζ των μηδέν βαθμών και με ρόστερ άναρχα δομημένο. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι προσπαθήσαμε να δώσουμε το 100% για να μπορέσει η ομάδα να δείξει ένα άλλο πρόσωπο σε σχέση με το τι έδειχνε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα του ενός γύρου όπως έγινε πως σου φάνηκε;

– Ήταν ένα πρωτάθλημα μιας ανάσας, περίεργο θα έλεγα το οποίο είχε κάποιες ευνοημένες ομάδες λόγω προγράμματος. Καλό πρωτάθλημα σε γενικές γραμμές με καλούς παίκτες σε κάποιες ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο sportskalampaka.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.