Χριστίνα Βαΐου: Η υποψήφια του Συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για την Δ.Ε Χασίων

0 745

Μια νέα δραστήρια γυναίκα, μητέρα και εργαζόμενη, η Χριστίνα Βαΐου διεκδικεί την ψήφο μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

Η Χριστίνα Βαϊου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε Χασίων με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο και τον Συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Ντόβα, ιδιωτικό υπάλληλο, με καταγωγή από τον Άγιο Δημήτριο και έχουν ένα γιό.

Μετά την αποφοίτησή της από το Τεχνικό Λύκειο, εργάστηκε για περίπου ένα χρόνο σε σούπερ μάρκετ της περιοχής μας και ακολούθως μετέβη στην Αθήνα όπου εργάστηκε για έξι συναπτά έτη σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ως υπεύθυνη τμήματος, όπου και σταμάτησε λόγω μητρότητας.

Τώρα με την οικογένειά της μένουν μόνιμα στην Καλαμπάκα.

Την συνδέουν ισχυροί δεσμοί τόσο με τη γενέτειρά της, όσο και με το χωριό του συζύγου της καθώς η αγάπη για τον τόπο της, η προσφορά και η διάθεση για βοήθεια είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία που διέπουν το χαρακτήρα της.

Θεωρεί ότι είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε ώστε να αλλάξει ο Δήμος μας πορεία!

Να μεταβούμε από την παθητικότητα και τη στασιμότητα του σήμερα, στην αλλαγή και την αναβάθμιση, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, πάνω στις οποίες οι νέοι άνθρωποι θα στηριχτούν δουλεύοντας για ένα καλύτερο μέλλον!

Να δώσουμε ένα καλό μέλλον για τα παιδιά μας, να έχουνε όλες τις ανέσεις και τα χωριά να έχουνε παιδικές χαρές, πάρκα, και τα χωριά μας να αποκτήσουν πάλι ζωή…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr