Χαρχαντής Χρυσόστομος – Ανακοίνωση υποψηφιότητας με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.116

Συνδημότισσες, συνδημότες, Είμαι ο Χρυσόστομος Χαρχαντής από την Λογγά Καλαμπάκας. Εξήντα πέντε ετών και πατέρας δύο παιδιών. Το 2011 συνταξιοδοτήθηκα και επανέκαμψα στο αγαπημένο μου χωριό δίνοντας μία νέα αποφασιστική πνοή στον “Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο”. Συνεργάστηκα με νέους ανθρώπους που είχαν το ίδιο όραμα για τον τόπο. Την προστασία φυσικού περιβάλλοντος και παράδοσης, αναδεικνύοντας την περιοχή τουριστικά και πολιτισμικά.

Από το 2014 έως το 2019, από την θέση του Προέδρου πλέον, μου δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσω πολλούς και σημαντικούς στόχους. Την σύνδεση μέσω ασφαλτόστρωσης Λογγά – Βερδικούσα. Ένα παλιό αίτημα που η πραγματοποίηση του έδωσε μία μεγάλη ανάσα σε αγρότες, κτηνοτρόφους και περιηγητές των όμορων περιοχών. Το μνημείο πεσόντων στον αγώνα κατά των γερμανών ναζιστών και ιταλών φασιστών. Χώρους αναψυχής επισκεπτών της περίφημης λίμνης μας σε υψόμετρο 1.100 μέτρων. Ένα στολίδι της φύσης που προσελκύει κυνηγούς τον χειμώνα, ψαράδες το καλοκαίρι και πλήθος κόσμου την Πρωτομαγιά και την Καθαρή Δευτέρα.

Επόμενοι στόχοι μου είναι η βελτίωση των υποδομών, η σωστή λειτουργία του πανέμορφου αναψυκτηρίου της λίμνης, η αναπαλαίωση του σχολικού κτιρίου και η υπαγωγή της χρήσης του στην ανάγκες προώθησης του πολιτισμού, της ιστορίας, της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου, η στήριξη και συντήρηση της ιστορικής εκκλησίας του χωριού που επλήγη σοβαρά από τον σεισμό του 2021.

Το 2019, για ελάχιστη διαφορά δεν κατάφερα να επανεκλεγώ με τον συνδυασμό Αλέκου. Αυτό με έκανε όμως περισσότερο παρατηρητικό, περισσότερο μαχητικό, περισσότερο επικοινωνιακό με ανθρώπους που έχουν την θέληση αλλά και την γνώση να βοηθήσουν στην επίτευξη των ποιοτικών στόχων μου για την κοινότητα.

Έτσι, η προσχώρηση μου στον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, είναι μονόδρομος. Γιατί όλα τα παραπάνω απαιτούν υποδομές, βούληση και γνώση. Και ο Σωτήρης Παπαχρήστος ως έμπειρος μηχανικός, γνώστης των προβλημάτων και των λύσεων, με πείρα στα κοινά και αποδεδειγμένη εντιμότητα είναι πλέον ο μοχλός και ο ηγέτης ταυτόχρονα που θα βοηθήσει στοχευμένα και μετρήσιμα στην ανάπτυξη της περιοχής μου.

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr