CAS – CAS – CAS…

Highlights της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας "Θεωρούμε ότι η βαθμολογία είναι πλασματική. Εμείς συγκεντρώσαμε τους περισσότερους βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές στο γήπεδο. Μετέχουμε σε ένα συνεταιρισμό, στη Σούπερ Λίγκα και επιθυμούμε τη διεξαγωγή ενός καλού και δίκαιου πρωταθλήματος.

cas.jpg
0 499

Highlights της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας "Θεωρούμε ότι η βαθμολογία είναι πλασματική. Εμείς συγκεντρώσαμε τους περισσότερους βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές στο γήπεδο. Μετέχουμε σε ένα συνεταιρισμό, στη Σούπερ Λίγκα και επιθυμούμε τη διεξαγωγή ενός καλού και δίκαιου πρωταθλήματος.

Highlights της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας "Θεωρούμε ότι η βαθμολογία είναι πλασματική. Εμείς συγκεντρώσαμε τους περισσότερους βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές στο γήπεδο. Μετέχουμε σε ένα συνεταιρισμό, στη Σούπερ Λίγκα και επιθυμούμε τη διεξαγωγή ενός καλού και δίκαιου πρωταθλήματος. Ενός πρωταθλήματος με ισονομία, το οποίο θα κατακτά η καλύτερη ομάδα. Λάβετε υπόψη σας και το φίλαθλο κοινό αίσθημα στην Ελλάδα που είδε την ΑΕΚ καλύτερη μέσα στο γήπεδο" (*), είπε ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Γρηγορίου. Ο πρόεδρος της συνεδρίασης, Μπάρακ Εφρέμ, ρώτησε τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ αν η Επιτροπή Εφέσεων έχει βγάλει και άλλες αποφάσεις και αν ναι, γιατί δεν είχαν έρθει και τότε στο CAS; Μόκο από πλευράς Γρηγορίου…

Νέα ερώτηση Εφρέμ : "Εάν η συγκεκριμένη Επιτροπή είχε απορρίψει την ένσταση του Ολυμπιακού θα ήσασταν ευχαριστημένος;" και ο Γρηγορίου, απαντάει "Ναι"! Από τη μεριά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκπρόσωπος των "πρασίνων" στη συνεδρίαση, Γιώργος Στράτος, ισχυρίστηκε ότι στις δύο πρώτες συνεδριάσεις στην Ελλάδα δεν είχε δικαίωμα να παραστεί και συνέχισε λέγοντας: "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας του και πρέπει να τα γιορτάσει όπως πρέπει. Ο κόσμος είναι ανάστατος. Ο Παναθηναϊκός έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση. Το θέμα είναι νομικό και ηθικό και έχει γίνει κακή εφαρμογή του διεθνούς κανονισμού μεταγραφών στο δικό μας δίκαιο".

Εν συνεχεία επιτέθηκε και αυτός στην ΕΠΟ. "Εδώ είναι δικαστήριο. Στην Ελλάδα υπάρχει αδιαφάνεια. Ήμουν μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και ντρέπομαι για μερικά πράγματα που έχουν συμβεί", είπε με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ΕΠΟ να γίνουν πυρ και μανία με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ. Έλεγαν μάλιστα ότι "αν είναι δυνατόν να βγαίνει και να λέει τέτοια μειωτικά πράγματα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε διεθνές δικαστήριο". Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, ο Ιταλός Τζιαμπάολο Μοντενέρι, αντεπιτέθηκε στους εκπροσώπους του ΠΑΟ και της ΑΕΚ. "Με αυτά που λέτε κάνετε πολιτική. Δεν μιλάτε για ποδόσφαιρο. Εσείς είστε αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού και εσείς εκπροσωπείτε την ΑΕΚ. Πρέπει να προσέχετε τι λέτε".

Επίσης στη χθεσινή διαδικασία αποδείχθηκε ότι κανένα έγγραφο δεν εστάλη από την πλευρά Βάλνερ προς τη FIFA ή την UEFA, συνεπώς τα όσα ελέγχθηκαν και ειπώθηκαν από πλευράς Καλαμαριάς αποδείχθηκε πως δεν είχαν βάση. Το απόλυτο highlight ανήκει δικαιωματικά στον ένα, το μοναδικό, τον ανυπέρβλητο Ηλία Δαμήλο. Ο πρόεδρος της Καλαμαριάς παρέμενε σιωπηλός στην αίθουσα, δεν είχε μιλήσει καθόλου.

Κάποια στιγμή του έδωσε τον λόγο ο Ισραηλινός πρόεδρος της επιτροπής, κ. Εφρέμ: "Μια που είστε και εσείς εδώ, δεν μας λέτε την άποψή σας; Τι κάνατε για να ενημερωθείτε για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή;". Ο πρόεδρος των Ποντίων τού απάντησε: "Τίποτα. Τον πίστεψα". Αυτό είναι που λένε "άμα είναι… Πόντιος ο άνθρωπος"… Η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα πάει από Δευτέρα. Άντε να τελειώνει κι αυτή η ιστορία γιατί πολύ κούρασε…

(*) Συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΑΕΚ Παρασκευή, 21/03/2008 : "Ποδόσφαιρο δεν έχουμε χαρεί σε 25 αγωνιστικές. Ξέρω πως του χρόνου δεν θα έχουμε τόσα πολλά εισιτήρια διαρκείας, έχει απογοητευθεί ο κόσμος. Πρέπει να κάνουμε μία ομάδα που θα κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του. Η κριτική που δέχομαι, είναι απολύτως σωστή. Είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος για την πορεία φέτος. Μόνο με έργα μπορεί από εδώ και πέρα ο κόσμος να εμπιστευθεί την ομάδα". Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι, μίλησε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ. Πέρα και πάνω από όλα, θέλει να δει την ομάδα του να παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Πρότεινε μάλιστα, σε όποιον δεν ενδιαφέρεται για καλό ποδόσφαιρο, αλλά μόνο για τίτλους, να γίνει Ολυμπιακός!". Αυτό, για την υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ που επικαλείται το φίλαθλο κοινό αίσθημα που είδε την ΑΕΚ καλύτερη στο… γήπεδο. Εκεί δηλαδή, που ούτε ο ίδιος της ο πρόεδρος δε την είδε…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.