«Πολιτικές σκέψεις» – Γράφει ο Γρηγόρης Χαρισιάδης

Από τις διαβεβαιώσεις πολιτικού αρχηγού ότι πρόκειται για ένα τίμιο αγώνα, χωρίς την επέμβαση της τοπικής συντεχνείας

0 208

Από τις διαβεβαιώσεις πολιτικού αρχηγού ότι πρόκειται για ένα τίμιο αγώνα, χωρίς την επέμβαση της τοπικής συντεχνείας

Από τις διαβεβαιώσεις πολιτικού αρχηγού ότι πρόκειται για ένα τίμιο αγώνα, χωρίς την επέμβαση της τοπικής συντεχνείας και ότι η προσπάθειά μας θα είναι ενάντια στα παιχνίδια εξουσίας που θέλει ο οποιοσδήποτε να επιβάλλει, πήγαμε στο θα εφαρμόσω την αποψή μου όποια και αν είναι η αντίδραση.. και μετά στη διαβεβαίωση: ᾽᾽μην αμφιβάλλεις῾῾.

Η αγωνία μου ήταν: βοήθησε εμάς τους νέους που δεν έχουμε καμία εξάρτηση και κανένα κληρονομικό χάρισμα, να δώσουμε το στίγμα της αλλαγής.
Η απάντηση μέσω των πράξεων ήταν η πλήρη στήριξη στα τοπικά και συντεχνιακά συμφέροντα με μόνο στόχο την κατάληψη της εξουσίας.

Ένας δημόσιος λειτουργός, που προσλήφθηκε μέσω του Νόμου ῾῾Πεπονή῾῾ (που τα τελευταία δύο χρόνια έχει εξαθλιωθεί μισθολογικά από τις μνημονιακές επιταγές), που έχει τη δουλεία του ακόμη (οι μισοί Έλληνες σε παραγωγική ηλικία είναι άνεργοι), που πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει για τις ιδέες του και πρέπει (και ειναι υποχρεωμένος) να δέχεται την ανέτεια καθημερινή κριτική απο αυτούς που δεν τον ψήφισαν καν!!!

Αυτός που αποδέχθηκε την τιμή που του έγινε από ένα Πρόεδρο κόμματος να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό της παράταξης του, πιστέυοντας στην αλλαγή:

Δεν αντέχει άλλο και δεν χρωστά πολιτικά και κοινωνικά σε κανένα.

Ψήφισα στις Ευρωεκλογές συνειδησιακά ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ένιωσα τις επιλογές της συγκυβέρνησης στην καθημέρινότητά μου, που άλλα συμφώνησε κεκλεισμένων των θυρών και κατόπιν εντολών, και άλλα λεγότανε και εφορμοζότανε στους Πολίτες αυτής της Χώρας.
Με πρόσβαλε σαν Έλληνα με ιστορική και πολιτική μνήμη η προώθηση εκλογικών σχημάτων με σκοπό την αποδυνάμωση αντίπαλων κομμάτων και οι λάθος τρόποι αντιμετώπισης των νεοναζιστικών μορφωμάτων.

Το εκλογικό αποτέλεσμα με την ερμηνεία που του δόθηκε από τους ταγούς της εξουσίας οδήγησε στην απόλυτη ερμήνεία του εκλογικού αποτελέσματος: Ανασχηματισμός!!!
Κλείνοντας την Βουλή,

Με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποτελείται απο ελεγχόμενους από την εγχώρια συγκυβέρνηση πολιτικούς και από τεχνοκράτες διορισμένους από την εξωτερική φανερή κυβέρνηση, με το να θεωρεί τους πολίτες-ψηφοφόρους ορισμένων Περιφερειών σίγουρους και να μη βάζει κανένα εκπρόσωπο (έστω και τυπικα) σε Κυβερνητική θέση, η μόνη λύση που μου απομένει είναι να ελπίζω στην σύντομη ανατροπή ή απόφαση της συγκυβέρνησης για εκλογές, μπάς και ο Έλληνας Πολίτης και ψηφοφόρος αποφασίσει να αποτάξει και να διαγράψει τα ῾῾χρέη῾῾προς τους τσιφλικάδες της πολιτικής του παρελθόντος.

(Το απέδειξε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αποφάσισε να έχει για τοπικούς διαχειριστές αυτούς που εκείνος ήθελε).

Αυτό που νομίζω ότι είναι το ζητούμενο της γενεάς μου, είναι να μου δωθεί η ευκαιρία να αποφασίσω για την Νέα Ελλάδα που θα ζήσουν τα παιδιά μου και όχι για την καινούρια Ελλάδα που θα ζήσουν τα δισέγγοννά μου χωρίς να έχει συνηγορήσει ο Λαός, με τη δικαιολογία της εξόφλησης των δανείων της Τρόϊκας αυτή τη φορά.
(παλιά είχαμε της Αγγλιάς…)

Γρηγόρης Χ. Χαρισιάδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.