«Ερημώνει» η Καλαμπάκα – Μαζί με τις Δημόσιες υπηρεσίες φεύγουν και ιδιωτικές

«Ερημοποίηση» της Καλαμπάκας – δυστυχώς – προβλέπεται στην συνέχεια… καθώς μετά την απομάκρυνση

0 124

«Ερημοποίηση» της Καλαμπάκας – δυστυχώς – προβλέπεται στην συνέχεια… καθώς μετά την απομάκρυνση

«Ερημοποίηση» της Καλαμπάκας – δυστυχώς – προβλέπεται στην συνέχεια… καθώς μετά την απομάκρυνση και αποδυνάμωση υπηρεσιών, αρκετές ιδιωτικές επιχειρήσεις φεύγουν από την Καλαμπάκα, αναζητώντας καλύτερη τύχη στα γειτονικά Τρίκαλα, στην πρωτεύουσα του νομού!

Αντιλαμβανόμενοι όλοι οι κάτοικοι της Καλαμπάκας το “έγκλημα” που έγινε με την κατάργηση της ΔΟΥ, του ΙΚΑ, του ΟΤΕ της ΔΕΗ, κ.α, η αγορά της Καλαμπάκας αναστενάζει με πολλές επιχειρήσεις να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στα λειτουργικά τους έξοδα καθώς οι συναλλασσόμενοι καταναλωτές – κάτοικοι της περιοχής Καλαμπάκας κατεβαίνουν αναγκαστικά στα Τρίκαλα αφήνοντας θέλοντας και μη… τα χρήματά τους εκεί.

Επιχειρήσεις που λειτουργούσαν στην Καλαμπάκα έχουν κλείσει, ενώ κάποιες άλλες έχουν μεταφερθεί στα Τρίκαλα, όπως και κάποιοι που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε κάποιους τομείς επιλέγουν επίσης την γειτονική μας πόλη.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, με λύπη πληροφορηθήκαμε την μεταφορά του υπερσύγχρονου εργαστηρίου της Ιατρού μας Ακτινοδιαγνώστη, κας Βασιλικής Σάρρου, με τον υπερσύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο, στα Τρίκαλα.

Η κα Σάρρου ( θα υπάρξει  και σχετική ανακοίνωση από τις 23 του μήνα ) φεύγει από την Καλαμπάκα και μεταφέρεται στα Τρίκαλα στην οδό Ιακωβάκη 15 και Βενιζέλου.

Τελικά γινόμαστε ένα μεγάλο χωριό…. το οποίο όλο και μικραίνει!!!

Καληνύχτα Καλαμπάκα….

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.