« Κυριακή κοντή γιορτή » – Του Ιωάννη Α. Καλτσούδα προέδρου της ΟΝΝΕΔ Καλαμπάκας

Κυριακή κοντή γιορτή, όπως αναφέρει και η γνωστή λαϊκή μας παροιμία. Μια γιορτή που για κάποιους θα εξελιχτεί σε ένα κακό όνειρο που βλέπουν τα «μικρά» παιδιά.

0 224

Κυριακή κοντή γιορτή, όπως αναφέρει και η γνωστή λαϊκή μας παροιμία. Μια γιορτή που για κάποιους θα εξελιχτεί σε ένα κακό όνειρο που βλέπουν τα «μικρά» παιδιά.

Ο θεσμός των εκλογών αποτελούσε στην Ελλάδα από τα αρχαία χρόνια τον θεμέλιο λίθο της Δημοκρατίας. Στις μέρες μας μάλλον αποτελεί για κάποιους, βάσει δικών τους πεποιθήσεων, προνόμιο για λίγους ή για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο προνόμιο για λίγους, εκλεκτούς και επίλεκτους.

Όσον αφορά τα δικά μας τώρα, η Κυριακή στις 13 Μαΐου θα είναι μια γιορτή για τους Νεοδημοκράτες όλους, παραμερίζοντας τις ταμπέλες «επίλεκτος» κ «εκλεκτός». Σε αυτό λοιπόν η Νεολαία της παράταξης μας, μάχεται, δρα και αντικρούει όσους προσπαθούν να τη φιμώσουν και να τη σπιλώσουν. Πώς ; Πρώτον με το να υποστηρίζει άτομα τα όποια έχουν ιδία πιστεύω, αξίες και ιδανικά, φίλα προσκείμενα στις πεποιθήσεις και τις άξιες τόσο του αρχηγού του Κόμματος μας αλλά και της μεγαλύτερης μερίδας των στελεχών αυτής και δεύτερον να συσπειρώνει και πολύ περισσότερο να αμβλύνει των αριθμό των μελών της παράταξης.

Γιατί λοιπόν αυτό να είναι κατακριτέο; Γιατί λοιπόν για ακόμη μια φορά οι λεγόμενοι «παλαιό» Νεοδημοκράτες που κατέχουν θέσεις και αξιώματα, με τις ευλογίες και τη στήριξη αρκετών από τους «ανωτέρους» σε ιεραρχία στο κόμμα-στελεχών, να ασκούν δριμύ κατηγορώ σε όλη αυτή την προσπάθεια να μεγαλώσει η παράταξη μας . Ως ποτέ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα τρώει τα παιδιά της;

Η Δημοκρατία ζει και θα ζει στα όνειρα και τις ελπίδες όλων αυτών των νέων που μέσα από την παράταξη μας οραματίζονται ένα μέλλον με άξιες και ιδανικά.

Ο Προεδος ΟΝΝΕΔ Καλαμπάκας
ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΚΑΛΤΣΟΥΔΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.