Μπογδάνος: Η περιφορά της Αμάλ είναι προκλητική την ώρα που απαγορεύονται οι ορθόδοξες λιτανείες

0 1.921

Προκλητική και λανθασμένη χαρακτήρισε την απόφαση της Κυβέρνησης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχετικά με το γεγονός ότι επέτρεψε στη μικρή προσφυγοπούλα “Αμάλ” να περιοδεύσει στην ελληνική επικράτεια.

Ο κ. Μπογδάνος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί”, θέλοντας να εκφράσει τη δική του προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο θέμα σημείωσε πως “η περιφορά μιας γιγάντιας προσφυγοπούλας κούκλας είναι προκλητική την ώρα που απαγορεύονται οι ορθόδοξες λιτανείες”.

Παράλληλα, ο βουλευτής της Α΄ Αθηνών συμπλήρωσε πως “όταν απαγορεύεις την περιφορά της εικόνας της Παναγίας μας δεν μπορείς να επιτρέπεις αυτό το δρώμενο με την περιφορά μιας νευρόσπαστης προσφυγοπούλας κούκλας από τη Συρία που πηγαίνει στο Λονδίνο”, διευκρινίζοντας συγχρόνως πως “αυτό είναι λάθος και προκαλούμε το λαό μας. Τα λάθη θα πρέπει να τα παραδεχόμαστε και να τα διορθώνουμε”, κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπογδάνος μετά και από τον ερχομό της “Αμάλ” την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα μας είναι ο πρώτος βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος που πήρε δημόσια ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα αυτό.

πηγη orthodoxia.info

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 19.00 και μετά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.