Μπάζει εξαιτίας ασύστολου μπλαμπλά – Γράφει ο ΟΧΙάς

0 1.370

Καφενόβιοι ρήτορες, ανεύθυνοι φαφλατάδες, αμέριμνοι αρλουμπολόγοι και φραστικά απύλωτοι σαχλαμάρες, επιδιώκουν να καταλάβουν το δημαρχείο. Από την άλλη υπνοβατικοί οπαδοί αναμένουν βολέματα.

Ο πήχης των απαιτήσεων των εν δυνάμει υποψηφίων συμβούλων ανεβαίνει. Οι υποσχέσεις πάνε σύννεφο. Με δηλώσεις, πόζες, τραπεζοεμφανίσεις οι υποψήφιοι δήμαρχοι προσπαθούν να πείσουν ότι έχουν κερκίδα.

Την ίδια ώρα οι διακοπές νερού στην «τουριστική» πόλη συνεχίζουν να μας στεγνώνουν. Λαστιχένιοι σωλήνες στα πεζοδρόμια μας θυμίζουν ότι εδώ και χρόνια υπάρχει νέο δίκτυο ύδρευσης.

Το κρύο ανέκδοτο το ακούμε κάθε χρόνο αρχές καλοκαιριού, ότι κλιμάκιο του δήμου θέτει τα όρια για τα τραπεζοκαθίσματα. Μετράνε πασαλείβουν τους κυβόλιθους με σπρέι (φέτος πράσινο), το αποτέλεσμα μια από τα ίδια.

Την ίδια ώρα το κυκλοφοριακό κομφούζιο συνεχίζεται. Η δημοτική αστυνομία άφαντη, ίσως γιατί δεν φούντωσε ακόμα η σκαμιά στην πλατεία ρήγα Φεραίου.

Οι αντιδήμαρχοι μην δουν φακό, κρεματζουλίεντε σε τζισιμπιά, σκαρφαλώνουν σε σκαλωσιές, και ως ρομαντικοί ποτίζουν και γλάστρες.

Δεν χάνουν ευκαιρία να φωταγωγούν το δημαρχείο για τις παγκόσμιες ημέρες και να αντιγράφουν δελτία τύπου.

Από την άλλη κήρυκες των απανταχού τσιπουράδικων αβαντάρουν τους νέους υποψηφίους.

Σύμφωνα με την μαντική κρυστάλλινη σφαίρα η τιμή της ντομάτας θα πέσει, οπότε το νου σας……

 

Γράφει ο ΟΧΙάς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr