Μπαράζ υπουργικών συναντήσεων η Παπακώστα – Στον Πιερρακάκη σήμερα η Τρικαλινή Βουλευτής.

0 498

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ‘’πυλώνα’’ του ψηφιακού μετασχηματισμού του δημοσίου, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη. 

 

Η Βουλευτής ενημερώθηκε από τον Υπουργό για τις επόμενες δράσεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ‘’κούρσα’’ του μεγάλου ψηφιακού μετασχηματισμού, ενώ από την πλευρά της η κα. Παπακώστα έθεσε στον κ. Πιερρακάκη ορισμένα σημαντικά ζητήματα, που απασχολούν την τοπική κοινωνία. 

 

Αφενός, μετέφερε το αίτημα του εμπορικού συλλόγου Πύλης για την τοποθέτηση ΑΤΜ της Eurobank, για την εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών, των επιχειρηματιών, όσο και των επισκεπτών της περιοχής. Αφετέρου, ανέφερε τα προβλήματα που αφορούν,  την αστάθεια του σήματος κινητής τηλεφωνίας και ταχύτητας του δικτύου σε ορισμένες περιοχές του ορεινού όγκου. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας της διακοπής ηλεκτροδότησης των σταθμών αναμετάδοσης, λόγω χιονοπτώσεων και την ανάγκη τοποθέτησης γεννητριών, για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

Ο Υπουργός όπως έχει πράξει και στο παρελθόν με σχετικά αιτήματα της Βουλευτή, δεσμεύτηκε να διερευνήσει σύντομα τα ανωτέρω θέματα, που του επισημάνθηκαν από την κα. Παπακώστα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.