Αυτός είναι ο «δράκος» με το ποδήλατο στη Δραπετσώνα

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής διάταξης τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 46χρονου υπηκόου Αλβανίας,

0 289

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής διάταξης τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 46χρονου υπηκόου Αλβανίας,

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής διάταξης τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 46χρονου υπηκόου Αλβανίας,  ο οποίος συνελήφθη στις 2-6-2016 στη Δραπετσώνα κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

(επ) HAJDERAJ (ον) SHPETIM του AHMET και της SANIE , γεννηθέντα στις 12-2-1970 στην Αλβανία

Υπενθυμίζεται ότι, ο επονομαζόμενος και ως ο «δράκος» με το ποδήλατο έστηνε καρτέρι έξω από σχολεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής και κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά τουλάχιστον 27 μαθήτριες με το πρόσχημα της γνωριμίας.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.