Αυτοκτόνησε τελικά ο DJ Avicii

Στα 28 του χρόνια, ένας από τους πιο παραγωγικούς και ταλαντούχος dj στον κόσμο

0 163

Στα 28 του χρόνια, ένας από τους πιο παραγωγικούς και ταλαντούχος dj στον κόσμο έφυγε ξαφνικά από την ζωή σοκάροντας τους φαν του σε όλο τον κόσμο.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για προβλήματα υγείας από το αλκοόλ μέχρι σήμερα που η οικογένεια του αποκάλυψε πως ο Σουηδός παραγωγός επέλεξε ο ίδιος να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η οικογένεια του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο αγαπημένος μας Tim ήταν μία εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ήταν τελειομανής, ταξιδεύοντας και δουλεύοντας σε τέτοιο βαθμό που οδηγήθηκε σε τεράστιο στρες. Όταν σταμάτησε να κάνει εμφανίσεις, ήθελε να βρει μια ισορροπία στην ζωή του, ώστε να μπορέσει να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο – να γράφει μουσική. Πάλευε με σκέψεις για την ζωή και την ευτυχία… δεν άντεχε άλλο, όμως. Ήθελε να βρει ειρήνη. Ο Tim δεν ταίριαζε με την μουσική βιομηχανία. Ήταν ένας ευαίσθητος άντρας που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά όχι την δημοσιότητα. Tim θα σε αγαπάμε και θα μας λείπεις για πάντα. Ο άνθρωπος που ήσουν και η μουσική σου θα κρατάνε την ανάμνηση σου ζωντανή. Σε αγαπάμε. Η οικογένειά σου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.