Αύριο η απολογία των πέντε αστυνομικών

Αύριο το πρωί οδηγούνται στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν οι πέντε αστυνομικοί που κατηγορούνται για κακοποίηση αλλοδαπού κρατουμένου στο Τμήμα Ακροπόλεως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

0 400

Αύριο το πρωί οδηγούνται στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν οι πέντε αστυνομικοί που κατηγορούνται για κακοποίηση αλλοδαπού κρατουμένου στο Τμήμα Ακροπόλεως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αύριο το πρωί οδηγούνται στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν οι πέντε αστυνομικοί που κατηγορούνται για κακοποίηση αλλοδαπού κρατουμένου στο Τμήμα Ακροπόλεως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σε βάρος των αστυνομικών ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βασανιστήρια και κατάχρηση εξουσίας, που βαρύνει εκείνους οι οποίοι φέρονται να ξυλοκόπησαν τον κρατούμενο και για άμεση συνέργεια στις πράξεις αυτές στους συναδέλφους τους που φέρονται να μην εμπόδισαν την κακοποίηση του κρατούμενου.

Ο 30χρονος Χιλιανός κρατούμενος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το πρωί της Πρωτοχρονιάς καθώς φέρει πολλαπλά χτυπήματα στα άκρα του. Είχε συλληφθεί στις 23 Δεκεμβρίου για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr