Αύρα Καλαμπάκας – Πασχαλιάτικη εκδήλωση παρουσία Γερμανών

Μια όμορφη και ανάλογα οργανωμένη εκδήλωση παρουσίασε στην πλατεία του χωριού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αύρας ανήμερα το Πάσχα.

0 202

Μια όμορφη και ανάλογα οργανωμένη εκδήλωση παρουσίασε στην πλατεία του χωριού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αύρας ανήμερα το Πάσχα.

Μια όμορφη και ανάλογα οργανωμένη εκδήλωση παρουσίασε στην πλατεία του χωριού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αύρας ανήμερα το Πάσχα. Οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Αύρας με την βοήθεια του προέδρου του Τ.Σ κ. Χρήστου Κακούσιου οργάνωσαν άψογα την Πασχαλιάτικη εκδήλωση την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου καθώς και οι Γερμανοί “αδελφοί” της Καλαμπάκας από την πόλη Σβάμπαχ που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην περιοχή μας. Η εκδήλωση περιελάμβανε χορευτικές επιδείξεις από τα χορευτικά τμήματα ενώ στους Γερμανούς του Σβάμπαχ δόθηκαν δώρα από τον Δήμαρχο κ. Σακελλαρίου και από τον κ. Κακούσιο, δέντρα ελιάς κρασί και λάδι της Αύρας, παραγωγή του προέδρου.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου μοίρασαν βαμμένα κόκκινα αυγά στους καλεσμένους καθώς δώρα και κουλουράκια στα μικρά παιδιά.

 

avra_pasxa_IMG_5066

Ο κ. Σακελλαρίου, Δήμαρχος Καλαμπάκας με την εκπρόσωπο της Γερμανικής αποστολής, τους κ.κ Παπαχρήστο και Νάστο που συνοδεύουν την αποστολή και τον κ. Κακούσιο, πρόεδρο της Αύρας

avra_pasxa_IMG_5019

avra_pasxa_IMG_5032

Η πρόεδρος του Πολιτισκού Συλλόγου Αύρας κα Φασούλα Γεωργία

avra_pasxa_IMG_5014

avra_pasxa_IMG_5081

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.