Αυξημένα ασφάλιστρα στα αυτοκίνητα

Σημαντικές αυξήσεις που προσεγγίζουν το 15%, έκαναν ασφαλιστικές εταιρείες στα συμβόλαια των αυτοκινήτων καθώς αυξάνονται τα κατώτατα όρια αποζημιώσεων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, όπως προβλέπει σχετική ευρωπαϊκή οδηγία.

0 257

Σημαντικές αυξήσεις που προσεγγίζουν το 15%, έκαναν ασφαλιστικές εταιρείες στα συμβόλαια των αυτοκινήτων καθώς αυξάνονται τα κατώτατα όρια αποζημιώσεων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, όπως προβλέπει σχετική ευρωπαϊκή οδηγία. Σημαντικές αυξήσεις που προσεγγίζουν το 15%, έκαναν ασφαλιστικές εταιρείες στα συμβόλαια των αυτοκινήτων καθώς αυξάνονται τα κατώτατα όρια αποζημιώσεων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, όπως προβλέπει σχετική ευρωπαϊκή οδηγία. Για να μειωθεί η επιβάρυνση στην τσέπη τους, αρκετοί οδηγοί επιλέγουν να αφαιρέσουν επιπλέον καλύψεις που είχαν, εκτός των υποχρεωτικών.

Από τα τιμολόγια των εταιρειών για το 2010, προκύπτει οτι οι υποχρεωτικές καλύψεις για ένα Ι.Χ. με κινητήρα 1.100 κυβικά εκατοστά, έχουν σαν αφετηρία τα 320 ευρώ ετησίως για τις υποχρεωτικές καλύψεις και ανεβαίνουν κατά 70 ευρώ αν κάποιος επιθυμεί να το ασφαλίσει και για κλοπή.

Η αντιστοιχία για Ι.Χ. με 1.600 κυβικά εκατοστά, γίνεται 400 ευρώ, συν 100 ευρώ για ασφάλιση κλοπής.

Τέλος για οχήματα με κινητήρες 2.000 κυβικά εκατοστά, η αναλογία είναι 450 ευρώ, συν 150 ευρώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.