Αθανασούλας – Νάκη | Χαμός στη Δημοτική Κοινότητα Καλαμπάκας

Στην σκιά του πέτρινου δάσους των Μετεώρων, στην πόλη της Καλαμπάκας, 5 μήνες μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη ακόμη δεν έχει λειτουργήσει η Δημοτική Κοινότητα της Καλαμπάκας.

0 251

Στην σκιά του πέτρινου δάσους των Μετεώρων, στην πόλη της Καλαμπάκας, 5 μήνες μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη ακόμη δεν έχει λειτουργήσει η Δημοτική Κοινότητα της Καλαμπάκας.

Στην σκιά του πέτρινου δάσους των Μετεώρων, στην πόλη της Καλαμπάκας, 5 μήνες μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη ακόμη δεν έχει λειτουργήσει η Δημοτική Κοινότητα της Καλαμπάκας. Στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου δεν εξελέγη πρόεδρος λόγω ισοψηφίας και από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα ακυρώνονται αποφάσεις, με μια δημοτική αρχή να λειτουργεί με άναρχο τρόπο και αδιαλλαξία και τα ελεγκτικά όργανα να παίρνουν αποφάσεις, να τις αναιρούν, να τις επαναφέρουν, να τις επικυρώνουν και να τις ακυρώνουν ,μη δίνοντας λύση στην εκλογή προέδρου και στην περαιτέρω λειτουργία του οργάνου.

 

Με δεδομένη την οικονομική κρίση αλλά και την απαξίωση των θεσμών, η αναβλητικότητα αυτή και η κωλυσιεργία της δημοτική αρχής φέρνουν δυσμενέστατα αποτελέσματα για την πόλη , τους επαγγελματίες, τους εμπόρους και όλους τους δημότες αυτής, κρίνοντας πάντα από τις αρμοδιότητες της δημοτικής κοινότητας (άρθρο83) του Καλλικράτη

  1. Σημαντικά προβλήματα στα επισιτιστικά επαγγέλματα λόγω μη ανανέωσης των αδειών τους .
  2. Σε καφετέριες , αναψυκτήρια και μπάρ ,υψηλά πρόστιμα από τη μη ανανέωση των αδειών μουσικών οργάνων
  3. Κωλυσιεργία στην αδειοδότηση νέων καταστημάτων
  4. Μη προγραμματισμός και προώθηση έργων για την πόλη, μια πόλη που δέχεται πάνω από 2.000.000 τουρίστες όλο το χρόνο
  5. Άναρχη τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε πλατείες
  6. Κυκλοφοριακά προβλήματα
  7. Και βασικά στάση στην ομαλή επίλυση των προβλημάτων του δημότη
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.