Αθανάσιος Σινάνης: Αφοσιωμένος στην υπηρεσία του λαού της Καλαμπάκας

0 325

Ένας υποψήφιος που γνωρίζει τις προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες για την πόλη μας, με αποδεδειγμένο ιστορικό δημόσιας υπηρεσίας και μια βαθιά δέσμευση στην οικογένεια και την κοινότητά του, είναι ο Αθανάσιος (Σάκης) Δημ. Σινάνης.

Ένας υποψήφιος που δύναται να κάνει τη διαφορά για την Καλαμπάκα. Ο Αθανάσιος Σινάνης αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας και στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το Βουκουρέστι. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε ως αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Επιστρέφοντας στην Καλαμπάκα το 1991, εργάστηκε για μια δεκαετία στην οικογενειακή επιχείρηση πριν εισέλθει στο δημόσιο τομέα και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Η αφοσίωσή του στην εκπαίδευση και τη δημόσια υπηρεσία τον καθιστά εξαιρετικό υποψήφιο για το τοπικό συμβούλιο.

Το 2014, ο κατέβηκε για πρώτη φορά υποψήφιος και εξελέγη Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας. Κατέχει αυτή τη θέση για δύο συνεχόμενες θητείες, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του στη βελτίωση της ζωής των πολιτών της Καλαμπάκας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr