«Ασταμάτητος» το τελευταίο δεκαήμερο ο Γιάννης Μπουτίνας

0 509

Ήταν ένα δεκαήμερο που τον ζήσαμε από κοντά ,όχι πως τις άλλες ημέρες είναι πιο χαλαρός ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας ,που έχει στην επιμέλεια του το τουριστικό προιόν στις 4 περιφερειακές ενότητες και στα 3 νησιά της Θεσσαλίας…

Ξεκινώντας από την επίσκεψη του ισπανικού συνεργείου της κρατικής τηλεόρασης RTVE που τους συνόδευσε σε γυρίσματα σε Πήλιο και Μετέωρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το πρωί της Δευτέρας σε σύσκεψη με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου στη Θεσσαλονίκη για την υλοποίηση του ταξιδιωτικού portal via egnatia στην οποία θα συμπράξουν με το Υπουργείο όλες οι Περιφέρειες που περνά η Εγνατία Οδός και μετά έχοντας τις παρουσιάσεις των δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε φορείς και επιχειρήσεις σε Καρδίτσα , Βόλο και Λάρισα σε τρεις εκδηλώσεις με διάρκεια πάνω 4 ώρες η καθεμιά ..

Επίσης εκπροσώπησε την Περιφέρεια ,μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη ,στην επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού κας Μενδώνη στο Σπήλαιο Θεόπετρας και στα Τρίκαλα καθώς και της Υφυπουργού κας Μιχαηλίδου στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στο Κεφαλόβρυσο.

Παράλληλα συμμετείχε στις συνεδρίες του 2ου Αναπτυξιακού Forum που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Λάρισα το Σάββατο και Κυριακή 25 και 26 Ιανουαρίου.

Παρακολουθήσαμε από κοντά όλη αυτή την πορεία και διαπιστώσαμε ότι συνήθως έτσι είναι η κάθε ημέρα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας .

Εμείς να του ευχηθούμε πάντα να τρέχει με ασφάλεια και ο τουρισμός να πάει πιο ψηλά στη Θεσσαλία .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.