Ασταμάτητος ο Χατζηγάκης σε Γοργογύρι, Βαλτινό, Πρόδρομο και Πρίνος

0 563

Η αθρόα προσέλευση συμπολιτών μας σε Γοργογύρι, Βαλτινό, Πρόδρομο και Πρίνος για τον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μικέλη Χατζηγάκη, προκάλεσαν για μια ακόμη φορά αίσθηση. Άλλωστε ο κ. Χατζηγάκης επισκέπτεται αυτά τα χωριά για πολλοστή φορά.

Έχοντας βρεθεί συνεχώς κοντά τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης έχει αποκτήσει σταθερές φιλίες, έχει αποδείξει την διαχρονική στήριξή του στα προβλήματά τους και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του υποψηφίου Βουλευτή προσελκύει πολίτες όλων των ηλικιών.

Καταθέτοντας τις απόψεις του ο νεώτερος υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε πως “παρόλο που  τα σημαντικότερα οικονομικά προβλήματα που έχουμε σήμερα να μην είναι μόνο εγχώρια, αλλά πανευρωπαϊκά και παγκόσμια…. εμείς εδώ ήμαστε για να τα αντιμετωπίσουμε και να τα λύσουμε και γι’ αυτό χρειαζόμαστε νέα μυαλά που να ξέρουν και να μπορούν να δίνουν λύσεις επιτόπου”.

“Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε σταθερά στον δρόμο που ανοίξαμε μετά το 2019” τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής, “διορθώνοντας τα όποια λάθη έγιναν και με νέους εκπροσώπους που να κατέχουν την τεχνογνωσία και να γνωρίζουν πώς να τα διορθώσουν”.

Εκτός από την στήριξη στο πρόσωπό του, που από η μαζική προσέλευση των κατοίκων δείχνει πως θα την έχει, ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης ζητά να από τους συμπολίτες μας να υπάρξει μετά τις εκλογές αυτοδυναμία της Ν.Δ. προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα ο δρόμος της ανάπτυξης που χάραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ίδιος να συνεχίσει να εργάζεται για το καλό του τόπου μας από τα έδρανα πλέον της Βουλής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr