Ασπροκκλησιά – 3ο Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Γιώργου Τζιανοπούλου

Την Κυριακή 29 Αυγούστου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου Γιώργου Τζιανόπουλου που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 36 ετών το 2008.

0 112

Την Κυριακή 29 Αυγούστου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου Γιώργου Τζιανόπουλου που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 36 ετών το 2008.

Την Κυριακή 29 Αυγούστου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου Γιώργου Τζιανόπουλου που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 36 ετών το 2008. Από τότε οι άνθρωποι του ‘Άγιαξ Ασπροκκλησιάς πραγματοποιούν τουρνουά ποδοσφαίρου με την συμμετοχή ομάδων της περιοχής προς τιμή του Γιώργου, ο οποίος ήταν παίχτης της ομάδας, καλός φίλος και από τα καλύτερα παιδιά της περιοχής…. Η αξιέπαινη αυτή κίνηση που γίνεται κάθε χρόνο συγκεντρώνει  το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του Γιώργου Τζιανόπουλου αλλά και να κάνουν την προετοιμασία τους μέσα από τα παιχνίδια που γίνονται στο μοναδικό γήπεδο της Ασπροκκλησιάς.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο 3ο Τουρνουά ποδοσφαίρου ήταν οι : Άγιαξ Ασπροκκλησιάς, Άρης Καρπερού, Κεραυνός Βασιλικής και Δόξα Χρυσομηλιάς.

Τα παιχνίδια ξεκίνησαν στις 17:30 περίπου το απόγευμα μετά από τρισάγιο που τελέστηκε στο μνήμα του Γιώργου Τζιανόπουλου και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

  • Χρυσομηλιά – Καρπερό 0 – 2
  • Ασπροκκλησιά – Βασιλική 1 – 0 με γκολ του Παπασωτηρίου

Μικρός τελικός

  • Χρυσομηλιά – Βασιλική 1 – 1 τελικό σκόρ και 4 – 5 στα πέναλτι με την Βασιλική να κερδίζει τον μικρό τελικό.

Τελικός

  • Ασπροκκλησιά – Καρπερό 2 – 2 τελικό σκορ του αγώνα και 3 – 2 στα πέναλτι με καταπληκτικές αποκρούσεις του Βασίλη Τριμίντζιου.

Τα παιχνίδια παρακολούθησαν αρκετοί κάτοικοι της Ασπροκκλησιά και της γύρω περιοχής.

 

Πριν τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στο μνήμα του Γιώργου Τζιανόπουλου

3o_tournoua_podosfairouIMG_3964

Άρης Καρπερού – ‘Επαιξαν οι: Κοντούληας, Παπαδόπουλος Ν., Τσανεκλίδης, Παπαδόπουλος Χ., Ρότσι, Παπαγεωργίου, Γκούμας, Τσέλα, Κατσανίδης, Δήμας, Στεφόπουλος

3o_tournoua_podosfairouIMG_3973

Δόξα Χρυσομηλιάς – Επίξαν οι: Ράλλης, Αγραφιώτης, Αργύρης, Ζαχαράκης Ν., Μαντζαφλάρας Σ., Γιαννούλας Α., Γιαννούλας Λ., Ζαχαράκης Β., Γιαννούλας Η., Βλάχος Β., Μαντζαφλάρας Ε.

3o_tournoua_podosfairouIMG_4015

Άγιαξ Ασπροκκλησιάς – Τριμίντζιος, Μπαλαούρας Ζ., Κονταξής, Αργυρόπουλος, Κακούσιος, Μπέλλος, Παπασωτηρίου, Παπανικολάου, Καλτσούδας, Πινιάρας, Μπαλαούρας Λ.

3o_tournoua_podosfairouIMG_4022

Κεραυνός Βασιλικής – Έπαιξαν οι: Παπίας, Γκούμπλιας, Γρηγορίου Ε. Γρηγορίου Φ., Αργυρόπουλος, Ζιάκας, Ζάρας, Γκουλιόπουλος, Λίτος, Καραγιάννης, Παπάς.

3o_tournoua_podosfairouIMG_4036

3o_tournoua_podosfairouIMG_4052

3o_tournoua_podosfairouIMG_4028

3o_tournoua_podosfairouIMG_4010

3o_tournoua_podosfairouIMG_4004

3o_tournoua_podosfairouIMG_3997

3o_tournoua_podosfairouIMG_3993

3o_tournoua_podosfairouIMG_4002

Μοναδικές οι επιλογές του DJ Νίκου Παπαστεργίου. Progressive House ακούσματα στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς γέμιζαν το κενό των ημιχρόνων…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.