Α.Σ Μετέωρα: Παραμένει ο Παπαγεωργόπουλος – Επιστρέφουν Γιάννης Ράππας και Κώστας Παππάς

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα ανακοινώνει…

0 200

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα ανακοινώνει…

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα ανακοινώνει την παραμονή στην ομάδα του Μανώλη Παπαγεωργόπουλου και την προσθήκη-επιστροφή άλλων δύο παικτών στο ρόστερ της ομάδας, του Γιάννη Ράππα και του Κώστα Παππά.

Η εξέλιξη αυτή στις συζητήσεις που είχαμε με τους ανωτέρω παίκτες μάς χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς τόσο ο Μανώλης με την παραμονή του (τελικά), όσοι και οι δύο νεαροί παίκτες που έρχονται από την ομάδα του Άρη Περιστέρας θεωρούμε ότι θα ενισχύσουν σημαντικά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας μας.

Κι αυτό διότι ο μεν Μανώλης συνέβαλε τα μέγιστα την περασμένη σεζόν στην αξιόλογη πορεία του Α.Σ. Μετέωρα, οι δε Γιάννης και Κώστας έχουν το δικό τους μερίδιο «ευθύνης» στη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Άρη Περιστέρας.

Επιπλέον δε η απόφασή μας αυτή, μία μόλις ημέρα πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας, αποτελεί δείγμα των προθέσεών μας για το καλύτερο δυνατό του Α.Σ. Μετέωρα.

Αύριο λοιπόν, σύσσωμο το δυναμικό του Α.Σ. Μετέωρα (διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες) καλείται στο «Β. Καρακίτσιος» στις 6 το απόγευμα για την «πρώτη», καθώς και όλος ο φίλαθλος κόσμος της ιστορικής ομάδας μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.