Α.Σ Μετέωρα – Πλούσια αθλητική δραστηριότητα το Σ/Κ

Με πλούσια αθλητική δραστηριότητα συνεχίζει το Αθλητικό Σωματείο Μετέωρα και αυτό το Σαββατοκύριακο. Σχεδόν όλα τα τμήματα υποδομής έχουν να δώσουν τις δικές τους αναμετρήσεις.

0 254

Με πλούσια αθλητική δραστηριότητα συνεχίζει το Αθλητικό Σωματείο Μετέωρα και αυτό το Σαββατοκύριακο. Σχεδόν όλα τα τμήματα υποδομής έχουν να δώσουν τις δικές τους αναμετρήσεις. Με πλούσια αθλητική δραστηριότητα συνεχίζει το Αθλητικό Σωματείο Μετέωρα και αυτό το Σαββατοκύριακο. Σχεδόν όλα τα τμήματα υποδομής έχουν να δώσουν τις δικές τους αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Α.Σ Μετέωρα μέσα στο Δημοτικό στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Δημινίου την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι στις 15:00.

  • Το Σάββατο η Ακαδημία του Α.Σ Μετέωρα – εκτός της παιδικής – θα δώσει το δικό της Τουρνουά στις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας. Η παιδική ομάδα που συνεχίζει πρώτη στο παιδικό πρωτάθλημα του νομού, θα αντιμετωπίσει τα Καλύβια μέσα στο γήπεδο των Καλυβίων.
  • Την Κυριακή η ομάδα του Α.Σ Μετέωρα μέσα στο Δημοτικό στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Δημινίου την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι στις 15:00.
  • Την ίδια μέρα η ομάδα Μπάσκετ του Παναγιώτη Κανδύλη καλείται να πάρει την νίκη απέναντι στην ομάδα του Κρόνου. Ο αγώνας θα γίνει στο Κλειστό “Βλαχάβειο” Γυμναστήριο της Καλαμπάκας.

Η γυναικεία ομάδα δεν θα παίξει αυτό το Σαββατοκύριακο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr