Α.Σ Μετέωρα – Παραληθαίοι 1 – 0

Φιλική νίκη σημείωσε σήμερα στη Σαρακίνα, ο ΑΣ Μετέωρα που επιβλήθηκε των Παραληθαίων με 1-0.

0 214

Φιλική νίκη σημείωσε σήμερα στη Σαρακίνα, ο ΑΣ Μετέωρα που επιβλήθηκε των Παραληθαίων με 1-0. Φιλική νίκη σημείωσε σήμερα στη Σαρακίνα, ο ΑΣ Μετέωρα που επιβλήθηκε των Παραληθαίων με 1-0. Οι δύο προπονητές Βασίλης Γκούμπλιας και Ξενοφών Πάτρας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους και να κρατήσουν παράλληλα «ζεστούς» τους παίκτες τους, καθώς και η ομάδα της Καλαμπάκας αλλά οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα τους.

Ο Βασίλης Γκούμπλιας δεν χρησιμοποίησε τους Βαγγέλη Τσιούκα, Σκόνδρα, Πάπαρη, Αγγελάκη, Σίμο και Γκόβαρη ενώ το γκολ για τους «κιτρινομπλέ» σημειώθηκε στο 35΄ όταν από φάουλ του φάουλ του Φασούλα, ο Κοντός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Η εμφάνιση δεν άρεσε τόσο στον κ. Γκούμπλια καθώς η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται στο αρνητικό αποτέλεσμα του Λιανοκλάδι.

Οι συνθέσεις

Μετέωρα: Κουτλής, Πράπας, Τσιούκας Ανδ, Ζαχαράκης, Χαιταλής, Κοντός, Κεχαγιάς, Γούλας Γ., Φέκας, Μάτος, Φασούλας. Έπαιξαν και οι: Ανδρέου, Αγγέλης, Μητσιάδης, Γούλας Α., Καραΐσκος, Γκαρνάρας, Αυγέρος, Ζήνωνος, Κωστής, Γεωργατσώνας.

Παραληθαίοι: Σιάτρας, Μενίτσας, Καπλάνης, Λιάκος, Νάκος Α., Δερμάνης, Καραΐσκος, Μπαμπανάτσας, Νάκος Ι., Γκανάς, Νικολούσιος. Έπαιξαν και οι: Νίκου, Κοθράς, Τεντολούρης, Οικονόμου, Γκάνιας, Παντέρας, Τουρτούνης, Κουλούρης.

Πηγή goaltrikala.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.