Α.Σ Μετέωρα – Μεταγραφές και ανανεώσεις

Τα μεταγραφικά νέα που έρχονται πλέον από την ομάδα των Μετεώρων είναι σε καθημερινή βάση κάτι άλλωστε που ήδη είχε προαναγγείλει η διοίκηση της Καλαμπακιώτικης ομάδας.

0 162

Τα μεταγραφικά νέα που έρχονται πλέον από την ομάδα των Μετεώρων είναι σε καθημερινή βάση κάτι άλλωστε που ήδη είχε προαναγγείλει η διοίκηση της Καλαμπακιώτικης ομάδας.

Γιώργος Γραβάνης – Βαγγέλης Τσουκάλης

Τα μεταγραφικά νέα που έρχονται πλέον από την ομάδα των Μετεώρων είναι σε καθημερινή βάση κάτι άλλωστε που ήδη είχε προαναγγείλει η διοίκηση της Καλαμπακιώτικης ομάδας. Άλλωστε από την 1η Ιουλίου που άρχισε κι επίσημα η μεταγραφική περίοδος η επιτροπή μεταγραφών του σωματείου έχει σηκώσει τα μανίκια και βρίσκεται διαρκώς σε επαφές με μεταγραφικούς στόχους ή με παίκτες που υπάρχει εισήγηση από τον Βασίλη Γκούμπλια για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το Καλαμπακιώτικο συγκρότημα.

Συγκεκριμένα:

** Την Τετάρτη τα Μετέωρα προχώρησαν στην απόκτηση του Νίκου Μουρκάκη, ενός παίκτη ο οποίος πιστεύεται ότι θα βοηθήσει και μάλιστα αρκετά στη νέα προσπάθεια. Ο Μουρκάκης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία -1 και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, παίζοντας στην ομάδα Νέων στην αρχή κι αμέσως μετά υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Αμέσως μετά δόθηκε με υποσχετική στον ΑΟ Τρίκαλα όπου αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική.  Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου με τον οποίο αγωνίστηκε πρώτα στη Δ’ Εθνική και ύστερα στη Γ’. Επέστρεψε στη συνέχεια και πάλι στα Τρίκαλα με τα οποία αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική και στη Γ’. Επίσης τα Μετέωρα προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο με τους Νίκο Αγγελάκη και Βαγγέλη Κωστή. Ο Αγγελάκης πέρυσι είχε 15 συμμετοχές, τις περισσότερες στο δεύτερο γύρο όπου αποτελούσε βασικό στέλεχος της Καλαμπακιώτικης ομάδας. Έχει επίσης αγωνιστεί στο Νεοχώρι, τα Τρίκαλα και τη Φαρκαδόνα. Ο Βαγγέλης Κωστής μεταγράφηκε στα Μετέωρα πέρυσι το Σεπτέμβριο και είχε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και αρκετές στο κύπελλο. Ο Κωστής έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Γερμανίας με την Παναχαϊκή στη Γ’ Εθνική και με τη Λαμία στην ίδια κατηγορία.

** Την Πέμπτη λοιπόν υπέγραψαν δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αν και βρίσκονται σε μικρή σχετικά ποδοσφαιρική ηλικία, κουβαλάνε όμως αρκετή πείρα πέρα από τις αναμφισβήτητες ικανότητες που τους διακρίνουν ώστε να βοηθήσουν τα Μετέωρα για να κάνουν μια καλύτερη πορεία έναντι της περσινής. Η διοίκηση των Μετέωρων το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσε ότι υπογράφηκαν συμφωνίες συνεργασίες με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Τσουκάλη και Γιώργο Γραβάνη. Ο Βαγγέλης Τσουκάλης ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Καλαμάτας στης οποίας ήταν το ρόστερ ακόμα κι όταν αυτή αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική κατηγορία. Μετά από 3 χρόνια παραμονής μεταγράφηκε στον Μεσσηνιακό στον οποίο έμεινε 4 χρόνια κι αγωνίστηκε 2 χρονιές στη Γ’ Εθνική μία στη Δ’ και μία στη Β’. Η επόμενη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Παναχαϊκή, αμέσως μετά ο Άγιος Δημήτριος στη Γ’ Εθνική και η Θήβα επίσης στην ίδια κατηγορία.

Πέρυσι αγωνιζόταν στον Κεραυνό Κερατέας ο οποίος συμμετείχε στο 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής από τον οποίο έμεινε ελεύθερος και πλέον είναι μέλος της ομάδας των Μετεώρων.
Ο Γιώργος Γραβάνης είχε συμφωνήσει από πέρυσι το χειμώνα, απλά τώρα υπέγραψε και τη συμφωνία συνεργασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Γραβάνης ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία των Μετεώρων και ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας την περίοδο 2001-2002. Το καλοκαίρι του 2002 μεταγράφηκε στον Πατραϊκό, όπου έμεινε για 6 μήνες στην ομάδα Νέων κι αμέσως μετά προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα που ήταν στη Β’ Εθνική.
Αμέσως μετά έγινε η συγχώνευση με τη Παναχαϊκή κι αγωνίστηκε πρώτα στη Β’ Εθνική και μετά στη Γ’.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Θήβα στη Γ’ Εθνική κι έπειτα στη Θύελλα Πατρών επίσης στη Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Χαϊδάρι όπου βρίσκονταν μέχρι πέρυσι.
Ο Γραβάνης έχει επίσης συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Νέων, ενώ ήταν μέλος της Μεσογειακής ομάδας στους Μεσογειακούς αγώνες που έγιναν το 2005 στην Ισπανία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.