Α.Σ Μετέωρα – Με ήττα και καλή εμφάνιση το ξεκίνημα

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής η ομάδα των Μετεώρων.

0 125

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής η ομάδα των Μετεώρων.

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής η ομάδα των Μετεώρων.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς χάρη σε χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε άψογα ο Νταλάκας, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κανόντας το 0 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Η ομάδα των Μετεώρων είχε καλές στιγμές για να μειώσει το σκορ αλλά ωστόσο δεν στάθηκε δυνατό. Η Καλαμπακιώτικη ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σημαντικές ελλείψεις όπως των Γραβάνη Γ., Αυγέρου Π., Σκρέκα Σ., καθώς ίσχυαν οι ποινές από όταν η ομάδα αγωνίζονταν στην Δ’ Εθνική ( !!! ). 

Παρά την ήττα η ομάδα της πόλης μας έκανε μια αξιόλογη εμφάνιση που κέρδισε τις εντυπώσεις και έχει τις δυνατότητες για θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Α.Σ Μετέωρα: Μπομπόλας, Σιούτας, Γραβάνης Μ. ( Βουλτσίδης ), Κουβελάς ( Τσαούσης ), Λιατσικούρας, Αγγελάκης, Παπαγεωργόπουλος, Νταλούκας, Τσίκαρης, Κωστής και Γκόβαρης.

Φιλοθέη Άρτας: Βαρέλης, Τρομπούκης, Ζυγούρης, Παλιάγκας, Τσιρλίδης, Νάσιος, Παπάς ( Ξυλογιάννης ), Γιαννούλης Θ., Νταλάκας, Θεμέλης, Γιαννούλης Δ., Ξυλογιάννης.

as meteora as meteoraas meteora IMG 3978

as meteora IMG 4144

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.