Α.Σ Μετέωρα – Κάλεσμα στους φιλάθλους

Ο Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ καλεί τους φίλαθλους να παρακολουθήσουν και να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα, στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με αντίπαλο την Α.Ε. Κρύας Βρύσης, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος».

0 153

Ο Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ καλεί τους φίλαθλους να παρακολουθήσουν και να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα, στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με αντίπαλο την Α.Ε. Κρύας Βρύσης, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος». Ο Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ καλεί τους φίλαθλους να παρακολουθήσουν και να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα, στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με αντίπαλο την Α.Ε. Κρύας Βρύσης, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος».

Η ομάδα της πόλη μας, προέρχεται από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Φαρκαδόνα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Παρουσιάζει πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα, σημειώνει πολλά και καλά γκολ και διεκδικεί με αξιώσεις την παρουσία της στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πινάκα, όπως ταιριάζει άλλωστε στην τεράστια ιστορία της ομάδα.

 

Εκ του Α.Σ Μετέωρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.