Α.Σ Μετέωρα – Ανακοίνωση

Με ανακοίνωση που εστάλη και προς το kalabakacity.gr προς δημοσίευση, η Διοίκηση του Α.Σ Μετέωρα στηρίζει τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πράπα και αναφέρει τα εξής:

0 111

Με ανακοίνωση που εστάλη και προς το kalabakacity.gr προς δημοσίευση, η Διοίκηση του Α.Σ Μετέωρα στηρίζει τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πράπα και αναφέρει τα εξής: Με ανακοίνωση που εστάλη και προς το kalabakacity.gr προς δημοσίευση, η Διοίκηση του Α.Σ Μετέωρα στηρίζει τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πράπα και αναφέρει τα εξής:

“Η παρουσία του ποδοσφαιριστή Χρήστου Πράπα στα επαγγελματικά γήπεδα της Ελλάδας αλλά και στα ερασιτεχνικά γήπεδα του Νομού μας, είναι μακροχρόνια και άπαντες το γνωρίζουν. Ο Χρήστος Πράπας, όλα αυτά τα χρόνια, έχει επιδείξει και αποδείξει το ήθος του, ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Έχει φορέσει τη βαριά φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα και του Α.Σ. Μετέωρα και τις έχει τιμήσει, ενώ  για έναν χρόνο φόρεσε και τη φανέλα  του Εθνικού Βράχου Καστράκιου, την οποία και αυτή έχει τιμήσει, καθώς ήταν ο στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής, γεγονός που ορισμένοι το ξεχνούν και περί άλλων τυρβάζουν! Γνωρίζουν πολύ καλά όλοι, ποιος είναι  ο Χρήστος Πράπας και οποιαδήποτε επίθεση στο πρόσωπο του, αποτελεί αδικαιολόγητη σπίλωση της προσωπικότητάς  του και του αποδεδειγμένου ήθους του, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.”

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.