Άρθρο: « Ένα ευχαριστώ στους επαγγελματίες οδηγούς »

0 1,583

Θέλησα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οδηγούς φορτηγών διεθνών και εθνικών μεταφορών που παρά τα μέτρα προστασίας που συνειδητά παίρνουν, ρισκάρουν την υγεία τους και συνεχίζουν αδιάκοπα την μεταφορά για να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα σε κάθε πόλη σε κάθε γωνιά της Ελλάδος σε κάθε supermarket, φαρμακείο, ψιλικατζίδικο σε κάθε ράφι -διότι δεν φυτρώνουν μόνα τους στα ράφια – έγκαιρα παρά την υπερκατανάλωση αντιμέτωποι πάντα με τις δύσκολες συνθήκες και τις απρόσμενες καταστάσεις που έχει από τη φύση του το επάγγελμα.

Έχοντας βρεθεί ο ίδιος στο παρελθόν στη θέση του οδηγού στο εξωτερικό για ένα διάστημα περίπου δύο χρόνων, πάνω στο τιμόνι και δίπλα στον πατέρα μου (ο οποίος βρίσκεται ακόμη στο επάγγελμα), έχω πλήρης γνώση όσων λέω.

Στοχοποιημένοι πολλές φορές αυτοί και οι οικογένειες τους με αρνητικά σχόλια από κάποιους ΄΄έξυπνους΄΄ που μάλλον δεν καταλαβαίνουν την αξία του επαγγέλματος αυτού γενικά αλλά και ειδικά στην συγκεκριμένη ζόρικη και πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση που περνάει η χώρα μας όπως και όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή,συνεχίζουν την εισαγωγή και μεταφορά αγαθών σε όλη τη χώρα .

Από τη μεγαλύτερη νταλίκα εώς και το μικρότερο φορτηγάκι που φτάνει σε κάθε σημείο του χάρτη όλοι αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν με τη σειρά τους ένα σημαντικό κρίκο της ΄΄αλυσίδας΄΄ μαζί με τους γιατρούς, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς και όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στον πόλεμο της ζωής.

Χωρίς διχόνοια λοιπόν αν θέλετε ας εκτιμήσουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται από όλους αυτούς τους ανθρώπους λέγοντάς τους ένα απλό αλλά σημαντικό μεγάλο ευχαριστώ. Κουράγιο και υπομονή σε όλο τον κόσμο.

 

Με εκτίμηση Σ.Κ. , ένας απλός οδηγός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.