Άρθρο αναγνώστη για τις τοποθετήσεις των αριστερών και δεξιών πολιτικών

1 763

Δράττοντας την ευκαιρία της πρόσφατης ανακοίνωσης της κας Δριτσελη, αλλά και όλων των υπόλοιπων δεξιών και αριστερών πολιτικών που μας βομβαρδίζουν καθημερινά με την κομματική τους σοφία, θα ήθελα να εκφράσω και εγώ την γνώμη μου, γιατί νομίζω ότι παρερμηνεύουν την λέξη ”σιωπή” από μέρους των αναγνωστών με την λέξη ”αποδοχή” του λόγου τους .
Για να μην θεωρηθώ προβοκάτορας θα ήθελα καταρχάς να κάνω σαφές πως ούτε δεξιός είμαι, μα ούτε αριστερός. Ανήκω σε αυτήν την ”κρίσιμη” μάζα, των μετακινούμενων εκλογικά πολιτών.

Με την ιδιότητα αυτή καλώ όλους τους αριστερούς και δεξιούς κομματικά προσκείμενους, να μην βγάζετε δελτία τύπου στα ΜΜΕ που προορίζονται για καθαρά κομματικά ακροατήρια στα, διότι έχετε τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα για εσάς αποτελέσματα.

Π.χ. σε αυτήν σας την ανακοίνωση η κα Δριτσέλη μιλάει για εξυπηρέτηση συμφερόντων και νομίζει ότι ξεχάσαμε τα δικά τους ”βοσκοτόπια”.
Βαρύγδουπες, ως συνήθως φράσεις, μπερδεύοντας αθλητικά, παιδεία και εργασιακά.

Αλλά πάνω από όλα να εγκαλείτε ( δεξιοί και αριστεροί ) τους ”άλλους” για διχασμό της Ελληνικής κοινωνίας την ώρα που τα ίδια τα κείμενα σας, είναι η επιτομή του διχαστικού λόγου, πάει πολύ.

Σταματήστε σας παρακαλώ να προκαλείτε την λογική μας. Στην Ιαπωνία μπήκε σε τροχιά τραίνο που ταξιδεύει με 450 χιλ την ώρα, στις ΗΠΑ και Ευρώπη ετοιμάζονται για αποστολή στον πλανήτη Αρη και στην Αγγλία πρόσφατα πιθανόν να βρίσκονται πολύ κοντά στην ανακάλυψη της θεραπείας του καρκίνου και εδώ μας ”τρελαίνετε” καθημερινά με τον διχαστικό λόγο εσάς των αριστερών και των αντίστοιχων δεξιών, για την απόλυτη ορθοδοξία της ιδεολογία του ο καθένας σας.

Οι ιδεολογίες είναι για να υπηρετούν τους λαούς και όχι οι λαοί να υπηρετούν τις ιδεολογίες. Δεν ξέρω αν εσείς με αυτά που γράφετε προσδοκάτε να ξαναμπείτε στην Βουλή ή να έχετε τα όποια κομματικά ωφέλη, μπορεί και να το πετύχετε, αλλά ένα είναι το σίγουρο, ο λόγος σας διχάζει και πάει την Ελλάδα όλων μας πίσω και όχι μπροστά.

Οι χώρες με υψηλό βιοτικό επίπεδο και οι πραγματικά προοδευτικές κοινωνίες πήγανε μπροστά γιατί εδώ και δεκαετίες αντικαταστήσανε τις ‘’ιδεολογίες’’ με την λογική, την κομματική ορθοδοξία με τις συνεργασίες, και τα κούφια λόγια, μεγαλόπνοα συνθήματα και ουτοπικά δακρύβρεχτα πονήματα με συστηματική δουλειά και οργάνωση.

Η ‘’Δημοκρατία’’ οι ‘’οικολογικές – κοινωνικές ευαισθησίες’’ , και η ‘’προοδευτικότητα’’ δεν είναι ιδιοκτησία ούτε των αριστερών, ούτε των δεξιών. Μοναδικός ιδιοκτήτων αυτών είναι η λογική.

Τέλος αν συνεχίζετε δεξιοί και αριστεροί να πιστεύετε στην κομματική σας ορθοδοξία, είναι δημοκρατικό σας δικαίωμα. Σταματήστε όμως να μας διχάζετε. Δεν χρειαζόμαστε ούτε ‘’κατήχηση’’ μήδε ‘’πολιτική ενημέρωση’’.

Αφήστε την δική μας λογική να βγάλει συμπέρασμα από το έργο σας και όχι από τις προθέσεις σας. Και έμπαση περιπτώσει οι αριστεροί σε αυτήν την χώρα είναι περίπου το 30%. Άλλο τόσο είναι περίπου οι δεξιοί και άλλο ένα 30% δεν είναι τίποτε. Σταματήστε επιτέλους δεξιοί και αριστεροί κάθε φορά που βγαίνετε κυβέρνηση να προσπαθείτε να επιβάλλετε την αριστερή ή δεξιά ατζέντα του 30% στο υπόλοιπο 70%. Αυτό δεν το λες Δημοκρατία …αλλιώς το λες…

Σας ευχαριστώ

Ένας από τον Λαό

Π. Δριτσέλη: Υπηρέτης αφεντάδων η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΝΤΙΝΟΣ Αρχοντης λέει

    Μπράβο φίλε μου! Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Έλεος πλέον αυτές οι ακρατες ιδεολογικές – κομματικες προσεγγισεις όλων των θεμάτων, ακόμη και των πιο απλών και αυτονόητων. Ας μπει επιτέλους ένας φραγμός στο εμείς κι εσείς. Προσβαλλετε τη νοημοσύνη των ανθρώπων κύριοι. Μετατρεψατε την πολιτικη σε επάγγελμα. Δημιουργείτε με τις παρεμβάσεις σας διχασμό .Βάλτε επιτέλους τέλος στις εμετικες σας παρεμβασεις οι οποίες συντηρούν τον διχασμό στην κοινωνία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.