Αρνητικός στον covid-19 ο Σπύρος Νικολογιάννης

0 947

Αγαπητοί Συμπολίτες, Φίλοι και Συνεργάτες,

Με την παρούσα επιστολή και με αφορμή την παρουσία μου στη διημερίδα των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, θα ήθελα να τονίσω ότι κατόπιν ελέγχου στον οποίο είχα προέβη, το προσωπικό μου δείγμα αποδείχθηκε αρνητικό στον Κορωνοιό! 

Προσωπικά, για καθαρά προληπτικούς λόγους σεβόμενος την υγεία του κοινωνικού συνόλου και μη εμφανίζοντας κάποιο σύμπτωμα παρέμεινα από το απόγευμα της Πέμπτης 12-03-2020, καθώς πληροφορήθηκα για το κρούσμα του εισηγητή, στον χώρο της οικίας μου ολοκληρώνοντας πλέον την 12η ημέρα από τη συμμετοχή μου στην εν λόγω εκδήλωση. Κατόπιν επικοινωνίας με ιατρούς και σεβόμενος απόλυτα τις αρχές και οδηγίες του ΕΟΔΥ και τη στρατηγική κατά της διασποράς του ιού, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα του δείγματός μου, θα συνεχίσω να παραμένω σε περιορισμό για το όποιο χρονικό διάστημα προβλέπεται.

Οφείλουμε να λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα, να δείχνουμε ψυχραιμία και να επιδεικνύουμε ικανότητα στη διαχείριση καταστάσεων και κρίσεων, γιατί όλα μπορούν να συμβούν. Η χώρα μας και ιδιαίτερα ο Δήμος μας προβάλουν ιδιαίτερα αντανακλαστικά στην τρέχουσα αρνητική κατάσταση. ‘’Βαθύτατη υποχρέωσή μας λοιπόν να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ’’!

Με αίσθημα ευθύνης,

Νικολογιάννης Σπύρος

Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Τουρισμού και Οικονομικών

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.