Αρκετή λιακάδα και λίγες βροχές από την Παρασκευή με άνοδο της θερμοκρασίας

0 421
Λιακάδες την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, εξαίρεση με τοπικές βροχές το Αιγαίο και η δυτική και νότια χώρα

Παρασκευή-Σάββατο 4-5/2/2022
Την Παρασκευή λιακάδα σ΄ όλη τη χώρα, εξαίρεση με συννεφιά και λίγες βροχές έως το μεσημέρι, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Το Σάββατο λιακάδα με παροδική συννεφιά και λίγες τοπικές βροχές στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά με άνοδο της θερμοκρασίας.

Άνεμοι: Έως το μεσημέρι της Παρασκευής Βοριάδες στα πελάγη 6-8 Μποφόρ, από το απόγευμα Νοτιοδυτικοί 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και κεντρική χώρα από -10 έως 13 βαθμούς, στη δυτική, τη νότια και τα νησιά από 2 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λιακάδα με παροδική συννεφιά, οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 1 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, το πρωί της Παρασκευής συννεφιά με λίγες ασθενείς βροχές, από το μεσημέρι λιακάδα, το Σάββατο λιακάδα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 13 βαθμούς.

Κυριακή 6-2-2022
Συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες τοπικές βροχές στη δυτική και νότια χώρα. Τοπικές ομίχλες πιθανές τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Βοριάδες, 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει, θα κυμανθεί στη βόρεια και κεντρική χώρα από -6 έως 14 βαθμούς, στη δυτική και νότια από 4 έως 16 βαθμούς.

Δευτέρα 7-2-2022
Αλλαγή του καιρού με συννεφιά και βροχές στη δυτική και βόρεια χώρα και στο ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι Νοτιοδυτικοί, στα πελάγη 4-6, στο Αιγαίο έως 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει, θα κυμανθεί στη βόρεια και κεντρική χώρα από -5 έως 13 βαθμούς, στη δυτική και νότια από 5 έως 15 βαθμούς.

Μιχάλης Σιούτας -Μετεωρολόγος

makthess.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.