Άρχισαν οι προετοιμασίες για το 21ο Αντάμωμα Αυριωτών – Απόψε μεγάλη βραδιά στην Αύρα Καλαμπάκας

0 311

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στην Αύρα Καλαμπάκας για τη μεγάλη αποψινή βραδιά, καθώς όλα είναι έτοιμα για το 21ο Αντάμωμα Αυριωτών, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 22 Αυγούστου, στην πλατεία του χωριού.

Οι άνθρωποι του Μορφωτικού Συλλόγου Αύρας εργάζονται από νωρίς, ώστε όλα να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν κατοίκους και επισκέπτες σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση, τη μουσική, τον χορό και το αντάμωμα των φίλων της Αύρας.

Το γλέντι θα ξεκινήσει στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα λειτουργεί και cocktail bar.

Το μουσικό πρόγραμμα αναμένεται ιδιαίτερα δυνατό, με τον Γιώργο Μαυρομμάτη και τη Νίκη Σουφλερη στο τραγούδι και τον Κώστα Βακούφτση στο κλαρίνο.

Την ορχήστρα πλαισιώνουν οι Μπάμπης Λύτρας στην κιθάρα, Βασίλης Ντούτσιας στο αρμόνιο, Ρένος Σίμος στα ντραμς και Θανάσης Νικολάου στο μπουζούκι.

Όλα δείχνουν πως η πλατεία της Αύρας θα γεμίσει απόψε με μουσική, χορό, κέφι και κόσμο, σε ένα αντάμωμα που αποτελεί πλέον έναν αγαπημένο θεσμό για το χωριό και την ευρύτερη περιοχή.

Η Αύρα ετοιμάζεται να γιορτάσει και σας περιμένει όλους απόψε!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr