Αποστόλης Αθανασούλας: Ας ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Αύριο και ας αφήσουμε πίσω την μιζέρια του χθές …

0 1.089

Με αφορμή την εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου, “Ποδηλατάδα”, και επιπροσθέτως με άλλες δύο εθελοντικές δράσεις που διοργάνωσε το τελευταίο χρόνο, ο συνδυασμός “Δύναμη Ευθύνης”, θα ήθελα να αναφέρω δυο τρεις, απλές σκέψεις.

Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι κάναμε τις εκδηλώσεις καθαρά για προεκλογικούς λόγους.
Αυτή η άποψη φυσικά και δεν έχει ισχύ, αφού το μήνυμα των δράσεων, ήταν απόλυτα ξεκάθαρο. Εθελοντισμός και συμμετοχή των δημοτών – πολιτών, θέσεις που αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι όσοι συμμετέχουμε στη “Δύναμη Ευθύνης” και κυρίως ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο οποίος πιστεύει πολύ στις εθελοντικές δράσεις και στη δύναμη των πολλών.

Το νόημα των δράσεων που καταπιαστήκαμε ήταν, είναι και θα είναι διαχρονικά, πολύ καθαρό. Να παρακινηθεί όλος ο κόσμος, ανεξάρτητα τι πιστεύει και που ανήκει και να συμμετάσχει σε κάθε λογής δράσεις, ελπιδοφόρες, προφανώς, για την τοπική μας κοινωνία. Επιθυμούμε και επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην καθιέρωση των ιδεών, του εθελοντισμού και της προσφοράς, να τις αναπτύξουμε και τις ωθήσουμε στην πόλη και τον Δήμο μας, αφού εδώ και χρόνια, δυστυχώς δεν τις συναντήσαμε. Θέλουμε να συμβάλουμε στην αλλαγή της νοοτροπίας ως προς την προσέγγιση τέτοιων θεμάτων και δράσεων. Μέσα από αυτού του είδους τις δράσεις, η τοπική μας κοινωνία μόνο όφελος θα έχει.

Καταθέτω, ότι δεν έχει σημασία ποιος διοργανώνει μια εκδήλωση, εθελοντισμού και προσφοράς! Σημασία έχει η συμμετοχή, η δράση. Οι δεύτερες σκέψεις και ο αρνητισμός απλά αποπροσανατολίζουν και δεν προσφέρουν κάτι χρήσιμο.

Ας κοιτάξουμε το σύνολο και ας αφήσουμε πίσω τη μιζέρια.

 

Με εκτίμηση
Αποστόλης Αθανασούλας
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος “Δύναμη Ευθύνης”

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr