Απόψε στο ΑΕΡΙΝΟ ο Απόστολος Ρίζος

Ο Απόστολος Ρίζος θα βρεθεί στην Καλαμπάκα, στο «Αέρινο» music café – bar , απόψε, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου για μία μοναδική εμφάνιση.

0 317

Ο Απόστολος Ρίζος θα βρεθεί στην Καλαμπάκα, στο «Αέρινο» music café – bar , απόψε, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου για μία μοναδική εμφάνιση.

Ο Απόστολος Ρίζος θα βρεθεί στην Καλαμπάκα, στο «Αέρινο» music café – bar , απόψε Σάββατο 12 Δεκεμβρίου για μία μοναδική εμφάνιση.

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής που συντονίζει το κοινό με τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το επιτυχημένο μινιμαλιστικό μουσικό του project με τη χαρακτηριστική του επιμέλεια στην επιλογή των τραγουδιών, αλλά και τη δυνατότητα που έχει να εξαφανίζει τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών.

Με την ακουστική του κιθάρα και μια φυσαρμόνικα συμπράττει μουσικά με τον δεξιοτέχνη του κοντραμπάσου Θοδωρή Κουέλη, δημιουργώντας ένα πλήρες ηχητικό και ρυθμικό τοπίο, που άλλοτε δονείται μουσικά από τον απόηχο της παράδοσης και άλλοτε από τον ηλεκτρισμό του σήμερα.

Αγαπημένα κομμάτια από την παλαιότερη δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου (“Τι να θυμηθώ”, Να ’μαστε μαζί, Μη φύγεις) συναντούν τα πιο πρόσφατα («Το ψάρι», «Σ΄αυτή τη χώρα», «Παιδικό Τραγούδι») και άλλα που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν άμεσα («Το σπίτι που μεγάλωσες») για να συνομιλήσουν ανατρεπτικά με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Τσιτσάνη , τον Περίδη, τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τη Νικολακοπούλου.

Παίζουν:
Θεόδωρος Κουέλης: ηλ. κοντραμπάσο / beatbox / loops
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα/loops

«Αέρινο» music bar-café, Πλ. Δημητρίου 35, Καλαμπάκα | Τηλ. Κρατήσεων: 6974816991

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.