Απόψε «The BaKass LIVE» στο ΑΕΡΙΝΟ

The BaKass LIVE απόψε 29 Δεκεμβρίου στο ΑΕΡΙΝΟ για μια βραδιά γεμάτη ROCK με διασκευες αλλά και πολλά δικά τους καινούργια κομμάτια !

0 143

The BaKass LIVE απόψε 29 Δεκεμβρίου στο ΑΕΡΙΝΟ για μια βραδιά γεμάτη ROCK με διασκευες αλλά και πολλά δικά τους καινούργια κομμάτια !

The BaKass LIVE απόψε 29 Δεκεμβρίου στο ΑΕΡΙΝΟ για μια βραδιά γεμάτη ROCK με διασκευες αλλά και πολλά δικά τους καινούργια κομμάτια ! The BaKass LIVE στο ΑΈΡΙΝΟ για μια βραδιά γεμάτη ROCK με διασκευες αλλά και πολλά δικά τους καινούργια κομμάτια ! Είσοδος: ένα 3ευρακι… Όσοι πιστοί προσέλθετε 😀

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2013 στην Καλαμπάκα με το όνομα Joker’s από τον Γιώργο Βαλλα τον Δημήτρη Ζυγολανη και 3 άλλα μέλη.

Οι δρόμοι τους χωρίστηκαν και το καλοκαίρι του 2014 συναντήθηκαν Μήτσος και Γιώργος με τους Σωκράτη(Soco)Καραφυλλα και τους Αργύρη και Ζήση Ρουστα δημιουργώντας ένα καινούργιο σχήμα στο είδος classic/hard rock με το όνομα The BaKass.

Έτσι τα lives ξεκίνησαν στην Καλαμπάκα αλλά και σε Τρίκαλα,Αθήνα,Θεσσαλονίκη και με supports σε γνωστά ονόματα όπως NightStalker,The Big Nose Attack,George Gakis,Στέλιο Μαγαλιο και Sober.

Ο Μήτσος το καλοκαίρι του 2015 έπρεπε να φύγει όποτε πλέον 4 συνεχίζουν δυναμικά lives με δικά τους καινούργια κομμάτια αλλά και covers.

Γιώργος Βαλλας-κιθάρα/φωνή
Αργύρης Ρουστας-Πλήκτρα
Ζήσης Ρουστας-μπάσο
Σωκράτης Καραφυλλας-drums

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.