Αποκατάσταση και ενίσχυση των αναχωμάτων και στη Φωτάδα

0 59

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση και ενίσχυση των αναχωμάτων και στη Φωτάδα, με τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, να επιχειρούν καθημερινά στην περιοχή.

Πρόκειται για ένα ακόμη έργο που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό για την αποκατάσταση των αναχωμάτων σε όλο το εύρος του Νομού Τρικάλων, μετά τις πρόσφατες κακοκαιρίες, αλλά και την ενίσχυσή τους για την αντιμετώπιση νέων πλημμυρικών φαινομένων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, ο οποίος παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων σε καθημερινή βάση και συντονίζει το σύνολο των παρεμβάσεων σημειώνει πως «αυτή τη στιγμή μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων επιχειρούν σε πολλά σημεία του Νομού, αποκαθιστώντας προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε υποδομές και αναχώματα, ενισχύοντάς τα περαιτέρω. Στόχος μας είναι οι συγκεκριμένες εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, ενώ συνεχίζουμε τους ελέγχους και παρεμβαίνουμε άμεσα όπου απαιτείται, αναπροσαρμόζοντας, με βάση τις ανάγκες που προκύπτουν, τον προγραμματισμό μας».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr