Απογοήτευση στον Εθνικό Βράχο Καστρακίου – Περίπτωση παραιτήσεων μελών του Δ.Σ

Δυσαρεστημένοι, απογοητευμένοι και έτοιμοι να τα βροντήξουν και να φύγουν είναι οι άνθρωποι του Εθνικού Βράχου Καστρακίου, μετά την χθεσινή εκδήλωση της ομάδας.

0 232

Δυσαρεστημένοι, απογοητευμένοι και έτοιμοι να τα βροντήξουν και να φύγουν είναι οι άνθρωποι του Εθνικού Βράχου Καστρακίου, μετά την χθεσινή εκδήλωση της ομάδας.

 

Δυσαρεστημένοι, απογοητευμένοι και έτοιμοι να τα “βροντήξουν” και να φύγουν είναι οι άνθρωποι του Εθνικού Βράχου Καστρακίου, μετά την χθεσινή εκδήλωση της ομάδας.

Η απογοήτευση έρχεται από την τοπική κοινωνία και δη από το χωριό, που δεν στήριξε με την παρουσία τους την εκδήλωση της ομάδας προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά.

Απογοητευμένος ο πρόεδρος κ. Παύλος Καρακώστας δήλωσε πως η χθεσινή “απάθεια” των κατοίκων του Καστρακίου δεν έχει προηγούμενο ενώ ο κ. Βασίλης Χουτέας Γενικός Γραμματέας Β’ δήλωσε την παραίτηση του από τον αέρα του Ράδιο Σταγών. Δικαιωμένος αισθάνθηκε ο κ. Αποστόλης Κανάτας που δεν ανέλαβε πρόεδρος στην ομάδα στις πρώτες συνελεύσεις που είχαν προηγηθεί αφού είδε για ακόμα μια φορά πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία για το μέλλον της ομάδας.

Από τους δυσαρεστημένους και ο πρόεδρος του χωριού κ. Περικλής Γιάννης που δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το όλο θέαμα της Κυριακής….

Όπως και να χει η βραδιά της Κυριακής έδειξε πολλά στους ανθρώπους του Εθνικού Βράχου Καστρακίου αφού από τις 1500 καρέκλες που στρώθηκαν στο γήπεδο καταλήφθηκαν το πολύ ( πάρα πολύ ) οι 200.

Όμως όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Καστρακίου διασκέδασαν με την ζωντανή ορχήστρα που είναι από τις καλύτερες.

Ελπίζουμε οι όποιες δηλώσεις να έγιναν εν βρασμό ψυχής και να μην έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις για την ομάδα…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.